Vil du komme rett til
neste gang?

For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort.

Privat


1. halvår 2020 - Bankens oppsumering av året så langt

Administrerende Banksjef, Steinar Haugli og Banksjef Økonomi/Finans Andrea Søfting forteller om året 2020 - så langt.

Video placeholder image

korona ikon
OBS!

Vi har registrert økt svindelaktivitet rettet mot eldre, såkalt Olga-svindel. Snakk gjerne med slekt, venner og bekjente om dette. 

Svindlerne hevder de er fra banken og forsøker å hente ut koder, passord og sensitive opplysninger fra bankkunder over telefon. Ofte er fremgangsmåten at svindlerne hevder du har søkt om et lån, og at de skal hjelpe med å få rettet opp saken.

Aldri oppgi passord, BankID eller påloggingsinformasjon til nettbank/mobilbank til andre! Banken vil aldri spørre om dette!  Les mer

Vi er her for deg

Korona har snudd hverdagen opp ned - for noen også økonomien. Trenger du hjelp, tips og råd, kan du kontakte oss på chat eller telefon 915 02130. Ønsker du møte med en rådgiver i bankkontoret må du bestille dette på forhånd. Se hvordan du kommer i kontakt med oss. Har du korona-relaterte spørsmål? Se hva vi kan hjelpe deg med.

Åpen bank

Alle våre lokalbanker er i full drift. Lokalbank Ringerike, Jevnaker, Gran og Nittedal har åpne dører som normalt. Lokalbank Hole praktiserer «Åpen bank med lukket dør». Det betyr at kunder ønskes velkommen inn etter forutgående avtale. 

Vi ber om at kunder med luftveisplager, hoste og feber kun kontakter banken via telefon eller digitale kanaler, og ikke oppsøker lokalbankens lokaler.
Etter 15. mai har vi sommertid, banklokalene vil være åpne for kunder mellom kl 10 og kl 15.  Les mer


Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no