Gründer-konkurranse

Vi ønsker å bidra til et godt gründermiljø og innovativ næringsutvikling i regionen vår. Derfor arrangerte vi en gründer-konkurranse i august for at gode idéer skal få mulighet til å vokse seg større.


Har du en ide med internasjonalt potensial?

Har du en idé som er teknologibasert kan du nå søke om å få pitche idéen. Juryen du skal pitche ideen din for består av gründere som har hatt suksess internasjonalt samt anerkjente personer fra ulike innovasjonsmiljøer. Juryens leder er Alf Egil Bogen. Av de som søker velger vi inntil 15, som får fem minutter hver, til å pitche ideen for juryen. 

Vinn reisestipend

Vi deler ut seks reisestipend, ett til hver av de seks beste ideene. Reisestipendet dekker reise og opphold og bedriftsbesøk til Bay Area i California i USA. Du får møte personer og bedrifter i Silicon Valley og Palo Alto som har internasjonal suksess med sine teknologiske innovasjoner. Tilbake i Trondheim legger vi til rette for at du får møte næringslivsledere som kan bidra til at din idé kan vokse seg større slik at du kan nå ut til det internasjonale markedet. I tillegg vil vi koble deg opp mot en mentor fra våre nettverk, og du får mulighet til å låne kontorlokaler hos oss. 

Hvem kan søke?

Du må ha vilje og evne til å gjøre butikk av ideen din. Du må se muligheter for verdiskaping og ha ambisjoner om å lykkes i et internasjonalt marked. Du kan søke som enkeltperson eller dere kan søke som team. Du må ha tilknytning til Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag eller Møre og Romsdal.

Søknadsfristen gikk ut 16. august 2016


Har du en god idé?

Med jevne mellomrom dukker det opp nye teknologibedrifter i Trøndelag. Noen får en god idé og finner mot nok til å sette den ut i livet. De er villige til å bruke alt de kan og satse alt de har for å lykkes. Det er dette SpareBank 1 SMN Gründerkonkurranse handler om. 

Idéen din

  • må være teknologibasert for å styrke verdiskaping, arbeidsplasser og næringslivet i regionen
  • må ha internasjonalt forretningspotensial 
  • må ha kommet ett stykke på vei, du har kanskje etablert et firma eller et start-up selskap, eller ideen er fortsatt i en tidlig fase

Viktige datoer

Søknadsfrist: 16. august

Pitch og kåring: 27. august

Reise til San Fransisco: 2.-7. oktober

Oktober: Presentere erfaringer fra reisen for konsernledelsen og styret i SpareBank 1 SMN og næringslivsledere.