Se hvordan andre lykkes med regnskap

Hjelpemiddeleksperten

For Hjelpemiddeleksperten på Stjørdal er målet å bli best på å gi folk muligheter, i så stor grad som mulig.  Det er nok derfor paralympere, idrettsutøvere og aktive folk med funksjonsutfordringer sverger til dem.  Men er det flere grunner til at de lykkes?

Video placeholder image

Nordlys Sport

Dag Sverre startet Nordlys Sport med to tomme hender. En reise han aldri ville vært foruten, men som kanskje hadde gått litt raskere med Bank+Regnskap fra starten av.

Videomakeriet

Med det økonomiske ivaretatt av dyktige rådgivere i bank og regnskapshus, kan videomakerne bruke all sin tid på å la kreativitet og skaperglede blomstre.

SinkabergHansen

Da havbruksselskapet SinkabergHansen vokste seg ut av økonomisystemet sitt, trengte de en leverandør som kunne se på hele verdikjeden knyttet til økonomi og rapportering.

Regnskapsprogram tilpasset deg

Ingen økonomi- og regnskapsprogram passer for alle. Som din sparringspartner på teknologi, hjelper vi deg med å finne det systemet som passer best for bedriften din.

Tips og råd

Fremtidens regnskap er skybasert

Finnes det egentlig noen gode grunner til å ikke flytte regnskapssystemet sitt opp i skyen? Nei, mener våre rådgivere. Derimot finnes det mange grunner til å gjøre det.

Sikre bedriften mot digitale angrep

Aldri før har norske bedrifter vært mer utsatt for digitale angrep. Les IT-konsulentens best råd for hvordan du kan sikre bedriften din.

Gode råd i urolige tider

Samtidig som krigen i Ukraina skaper uro som påvirker økonomien her til lands, ser vi nå et unormalt lavt antall konkurser blant bedriftene i Norge. Se gründerøkonomens beste tips til bedrifter i urolige tider.

Slik forbedrer du likviditeten

Likviditet betyr «penger på konto» og er det samme som bedriftens betalingsevne. God likviditet henger ofte sammen med god lønnsomhet på lang sikt. Se hva du kan gjøre for å bedre bedriftens likviditet.

Trenger bedriften HR-bistand?

Vi vet at HR er viktig for kundene våre, og vi vet at mange trenger hjelp med dette. Derfor lanserer vi nå HR-abonnement, en tjeneste hvor bedriften din får hjelp til å løse sine HR-utfordringer.

LO Selvstendig regnskap

Jobber du som frilans eller har du et enkeltpersonforetak? Med LO Selvstendig regnskap får du hjelp til å lykkes med regnskapet til en gunstig pris. Enten du trenger hjelp til mye eller til lite.

Fordeler på pensjon

En god pensjonsordning er et av de beste godene du kan gi dine ansatte. Som kunde i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN får dine ansatte fordelaktig pensjon hos selskapet med de mest fornøyde pensjonskundene.