Kontakt oss

Åpningstider

Man - tors: 07.30 - 18.00
Fre: 07.30 - 16.00

Telefon: 91507303

E-post: support@smnregnskap.noVil du jobbe med oss?

– Det er en arbeidsgiver som tar godt vare på oss som jobber her, og som er opptatt av det mellommenneskelige, forteller Kristoffer Fure Mikalsen, leder for SpareBank 1 Regnskapshuset SMN i Namsos. Det var interessen for folk og økonomisk rådgivning som førte Kristoffer hit. Nå leder han et lag eksperter til nye høyder innen rådgivning og regnskap. 

Les Kristoffer sin historie.

Om SpareBank 1 Regnskapshuset SMN

Lokal forankring

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er en av de tre største aktørene i regnskapsbransjen i Norge og teller 500 medarbeidere. Vi har stor vekt på lokal forankring og har kontorer fordelt på over 40 steder i Trøndelag, Møre og Romsdal, og i Innlandet. Vår ambisjon er å være en god samarbeidspartner som bidrar til verdiskapning og utvikling hos våre kunder. SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er et datterselskap av SpareBank 1 SMN.

En nasjonal merkevare

Regnskapsbransjen står ovenfor en stor omstilling hvor ny teknologi og tøffere konkurranse om kunder og ansatte preger bransjen. I tillegg skjer det en glidning mot skjæringspunktet bank og regnskap, et område som åpner nye muligheter. Alle SpareBank 1-eide regnskapsvirksomheter går nå sammen i et strategisk samarbeid og etablerer en allianse med merkenavnet SpareBank 1 Regnskapshuset - en sterk nasjonal merkevare bygges.

Sterk finansiell og industriell kraft

Vårt mål er å bli en domierende aktør i regnskapsbransjen. I ryggen har vi landets nest største finansaktør som gjennom eierskapet gir oss en sterk finansiell og industriell kraft. Dette bruker vi til å påvirke utviklingen i bransjen og ta regnskapstjenestene til et nytt nivå. I tråd med fundamentet for SpareBank 1–alliansen bygges regnskapsvirksomhetene opp med regionalt eierskap, sterk tilknytning til eierbankene og nærhet til markedet.

Selskapsinformasjon

Navn på selskapet SpareBank 1 Regnskapshuset SMN
Besøksadresse SpareBank 1 Regnskapshuset SMN
Søndre gate 4
7011 Trondheim
Postadresse SpareBank 1 Regnskapshuset SMN
Postboks 4799 Torgarden
7467 Trondheim
Organisasjonsnummer NO 936285066