Kontakt oss

 Vi er et komplett økonomi- og teknologihus som finner de beste løsningene for en enklere regnskapshverdag sammen med deg.


Kundesenter

Åpningstider:
Man - tors: 07.30 - 18.00
Fre: 07.30 - 16.00

Telefon: 91 50 73 03

E-post: support@smnregnskap.no


Ønsker du å jobbe med oss?

Vi er alltid på jakt etter nye medarbeidere med ambisjoner og sterk vilje til utvikling. Medarbeidere med engasjement og kompetanse er avgjørende for vår suksess. Våre medarbeidere får energi av å arbeide med kunder, er oppriktig interessert i faget og gjør flid i arbeidet sitt. Noe for deg?

Om SpareBank 1 Regnskapshuset SMN

Lokal forankring

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er en av de tre største aktørene i regnskapsbransjen i Norge og teller 500 medarbeidere. Vi har stor vekt på lokal forankring og har kontorer fordelt på over 40 steder i Trøndelag, Møre og Romsdal, og i Innlandet. Vår ambisjon er å være en god samarbeidspartner som bidrar til verdiskapning og utvikling hos våre kunder. SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er et datterselskap av SpareBank 1 SMN.

En nasjonal merkevare

Regnskapsbransjen står ovenfor en stor omstilling hvor ny teknologi og tøffere konkurranse om kunder og ansatte preger bransjen. I tillegg skjer det en glidning mot skjæringspunktet bank og regnskap, et område som åpner nye muligheter. Alle SpareBank 1-eide regnskapsvirksomheter går nå sammen i et strategisk samarbeid og etablerer en allianse med merkenavnet SpareBank 1 Regnskapshuset - en sterk nasjonal merkevare bygges.

Sterk finansiell og industriell kraft

Vårt mål er å bli en domierende aktør i regnskapsbransjen. I ryggen har vi landets nest største finansaktør som gjennom eierskapet gir oss en sterk finansiell og industriell kraft. Dette bruker vi til å påvirke utviklingen i bransjen og ta regnskapstjenestene til et nytt nivå. I tråd med fundamentet for SpareBank 1–alliansen bygges regnskapsvirksomhetene opp med regionalt eierskap, sterk tilknytning til eierbankene og nærhet til markedet.

Selskapsinformasjon

Navn på selskapet SpareBank 1 Regnskapshuset SMN
Besøksadresse SpareBank 1 Regnskapshuset SMN
Søndre gate 4
7011 Trondheim
Postadresse SpareBank 1 Regnskapshuset SMN
Postboks 4799 Torgarden
7467 Trondheim
Organisasjonsnummer NO 936285066