PowerOffice Go

Full kontroll på økonomien

PowerOffice Go er et brukervennlig regnskapssystem i skyen. Med grafer og rapporter lett tilgjengelig på PC og mobil har du full kontroll
over økonomien. Systemet har kobling direkte mot nettbank og flere andre fagsystemer.

Hvorfor velge PowerOffice Go

Ta pulsen på virksomheten ved å se viktige økonomiske hendelser og trender på ett sted. Du kan tilpasse dashboardet med interaktive grafer og widgets, slik at det viser informasjon som du er opptatt av.

Fakturering i Go gjøres raskt, enkelt og effektivt. Fakturaer kan opprettes til grupper og sendes automatisk. Innbetalinger hentes fra banken daglig og bokføres automatisk i regnskapet.

Betalinger gjøres direkte fra PowerOffice Go uten at du trenger å logge inn i nettbanken. Når betalingen er utført oppdateres regnskapet automatisk. Dermed sparer du viktig tid og slipper å hoppe mellom ulike systemer.

Med egen app er utfylling av reiseregninger og timeføring enkelt. Du kan også løpende løse daglige oppgaver som godkjenning av faktura og betalinger.

Ajourhold av ansatte og lønnsutbetalinger går som en lek. Utbetaling og postering av lønn, samt innsending av A-melding skjer automatisk ved godkjenning av lønn.

Hold oversikt med en rekke rapporter, som saldobalanse, omsetningsoppgave og resultat. Rapportene er interaktive og kan spores ned til transaksjoner, avdeling, prosjekt eller andre dimensjoner.

PowerOffice Go er sømløst integrert med Microsoft Office Online. Opprett og rediger Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter direkte i nettleseren (krever Microsoft 365 abonnement). Du kan også sende dokumenter til signering, og konvertere dokumenter til PDF.

Få avklaringer direkte. Snakk med regnskapsfører og andre gjennom PowerOffice Go. Det sparer du tid på og alle samtaler samles på ett sted.

Hvem passer systemet for?

  • PowerOffice Go er et skybasert og brukervennlig system som passer for de fleste små og mellomstore bedrifter.