Rådgivere som forstår dine utfordringer

Mange av våre landbruksrådgivere driver gård selv og har derfor ekstra god kjennskap både til økonomi og landbruk. 

De kjenner bransjen og lokalsamfunnet, og kan gi deg god hjelp til alt du måtte lure på som har med drift og økonomi å gjøre. Slik kan du fokusere helt og fullt på driften av gården din.

Video placeholder image

Landbrukslånet god start

Ny som bonde eller ta over gård? Med Landbrukslånet god start får du den hjelpen du trenger til å lykkes med oppstarten. Du får gunstige lånevilkår og ekstra god rente, samt rådgivning og hjelp når du trenger det.

Nyheter om landbruk

Kathrine og Arild har en drøm - om et nytt liv, og en ny bedrift på gården. Går drømmen om Vuku Gårdsmeieri i oppfyllelse?

Familien Green opplevde marerittet da hovedhuset på gården stod i full brann. Hvordan har det gått med dem etterpå?

Inge Hoemsnes brenner for å vise at landbruket kan være en del av det grønne skiftet. Han mener tiden er inne for at ting må skje nå.

Johan Thomas skulle bare smøre samleriva. Han endte opp hardt skadet på sykehuset, kom han til å klare å drive gården videre?

Alt på ett sted

Sammen med våre datterselskap er SpareBank 1 SMN en totalleverandør av tjenester til landbruket.

Har du behov for å lease en traktor? Vi tilbyr leasing av traktor og andre kjøretøy og maskiner gjennom SpareBank 1 Finans Midt-Norge. Ta kontakt med bankrådgiveren din for å høre mer. 

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er et komplett regnskaps- og teknologihus. Med egne spesialister på føring av regnskap for landbruket, finner vi de beste løsningene for en enklere regnskapshverdag

EiendomsMegler 1 Midt-Norge har to dedikerte landbruksmeglere. De har spesialkompetanse innen landbruksmegling og sørger for en trygg prosess ved kjøp og salg av landbrukseiendom.