Muligheter for studenter

For studenter som ønsker å skaffe seg relevant arbeidserfaring allerede før endte studier tilbyr vi både internship, mentorprogram og trainee-stillinger.

Internship

Frister det å jobbe i et tverrfaglig team av studenter med bakgrunn fra både økonomiske og teknologiske fagområder? Vi tilbyr et sju til åtte uker langt sommerprogram for 3. og 4. års studenter fra Handelshøyskolen og tekniske fagmiljø ved NTNU.

Sommerjobben gir deg muligheten til å jobbe i et innovativt miljø og å bidra til å skape fremtidens bank. Du kommer blant annet til å bidra til utvikling av nye konsepter og forbedringer av eksisterende produkter.

Søknadsfristen for sommeren 2020 er utgått. 
Mer informasjon om internship i 2021 kommer høsten 2020.

Vårt mentorprogram

Ønsker du å få maksimalt ut av studietiden? Ønsker du mer enn forelesninger og eksamenslesing? Kunne du tenkt deg en egen mentor, som kan hjelpe med veivalg, karrierestøtte og coaching? Vi søker nå flere deltakere til vårt mentorprogram ved HHIT.

Vi ser etter deg som starter 2. året på NTNU Handelshøyskolen høsten 2019. Du er ambisiøs, nysgjerrig og kan vise til gode resultater fra 1. år.

Vi kan tilby;

  • En mentor som tilbyr veiledning og karrierestøtte tilpasset ditt behov
  • Relevant nettverk både blant studenter og mot næringslivet
  • Samlinger med faglig påfyll og nettverksbygging

Traineeprogram

Interessert i finansbransjen og klar for en spennende mulighet etter studiene? Eller ferdigstudert og i "feil" jobb? Da kan vi kanskje tilby deg muligheten du søker!

Vårt traineeship gir deg en unik mulighet til å bli kjent med ulike deler av banken gjennom en intensiv periode som trainee. Du vil få solid opplæring i ulike fagmiljø, tett på bankens medarbeidere i vår direktebank og ved ulike bankkontorer i Trondheim og omegn. 

Stillingene for 2019 er besatt.
Mer informasjon om neste års program kommer våren 2020.