Muligheter for studenter

For studenter som ønsker å skaffe seg relevant arbeidserfaring allerede før endte studier tilbyr vi både internship og trainee-stillinger.

Internship

Frister det å jobbe i et tverrfaglig team av studenter med bakgrunn fra både økonomiske og teknologiske fagområder? Vi tilbyr et sju til åtte uker langt sommerprogram for 3. og 4. års studenter fra Handelshøyskolen og tekniske fagmiljø ved NTNU. 

Sommerjobben gir deg muligheten til å jobbe i et innovativt miljø og til å bidra til å skape fremtidens bank. Du kommer blant annet til å bidra til utvikling av nye konsepter og forbedring av eksisterende produkter. 

Informasjon om neste søknadsrunde kommer til høsten.

Traineeprogram

Interessert i finansbransjen og klar for en spennende mulighet etter studiene? Eller ferdigstudert og i "feil" jobb? Da kan vi kanskje tilby deg muligheten du søker!

Vårt traineeship gir deg en unik mulighet til å bli kjent med ulike deler av banken gjennom en intensiv periode som trainee. Du vil få solid opplæring i ulike fagmiljø, tett på bankens medarbeidere i vår direktebank og ved ulike bankkontorer i Trondheim og omegn. 

Informasjon om neste søknadsrunde kommer.