Sommer-internship

Er du økonomi- eller teknologistudent, og ønsker å være med på å skape fremtidens bank? Da kan du søke sommerjobb i et spennende og innovativt miljø hos oss!

Video placeholder image

Et fremtidsrettet finanshus

Vi søker etter deg som studerer økonomiske eller teknologiske fag på 3. eller 4. året, og som vil være med på å utvikle finanshuset vårt til det bedre gjennom vårt sommer-internship. 

Her får du være med på å utvikle nye konsepter, og forbedre allerede eksisterende produkter og løsninger i et nyskapende miljø. Som sommerstudent jobber du i tverrfaglige team, og hver gruppe får sin mentor som vil følge med gjennom hele løpet. 

Internship ga mersmak

NTNU-studenten Gaute Nepstad fikk internship sommeren 2021 hos avansert analyse. En stor del av jobben gikk med på å analysere kundebaser i ulike kanaler. For ham har det vært spennende å jobbe med reelle data. 

– Predikasjonsmodellen vi jobbet med er allerede satt ut i drift. Det er motiverende å gjøre jobben når vi vet at det vil være til nytte, sier han. 

Internshipet ga Gaute mersmak på en jobb innen bank og finans. 

– Jeg kan helt klart tenke meg å komme tilbake til SpareBank 1 SMN. 

Her er det du trenger å vite

  • Søknadsfrist: 19. september 2021. 
  • Søknaden må inneholde CV, et kort motivasjonsbrev (maks ½ side) og karakterutskrift eller vitnemål.
  • Aktuelle kandidater får tilbud om plass 4. oktober 2021.
  • Inernshipet er lønnet.

Her er flere av årets sommerstudenter

Sju studenter kom gjennom nåløyet, og fikk internship i konsernets hovedkontor i Trondheim sommeren 2021. Les mer om hva Emily, Erling og Richard jobbet med.