Sommer-internship

Er du økonomi- eller teknologistudent, og ønsker å være med på å skape fremtidens bank? Da kan du søke sommerjobb i et spennende og innovativt miljø hos oss!

Ny søknadsrunde kommer i september.

Video placeholder image

Et fremtidsrettet finanshus

Vi søker etter deg som studerer økonomiske eller teknologiske fag på 3. eller 4. året, og som vil være med på å utvikle finanshuset vårt til det bedre gjennom vårt sommer-internship. 

Her får du være med på å utvikle nye konsepter, og forbedre allerede eksisterende produkter og løsninger i et nyskapende miljø. Som sommerstudent jobber du i tverrfaglige team, og hver gruppe får sin mentor som vil følge med gjennom hele løpet. 

Internship ga mersmak

NTNU-studenten Gaute Nepstad fikk internship sommeren 2021 hos avansert analyse. En stor del av jobben gikk med på å analysere kundebaser i ulike kanaler. For ham har det vært spennende å jobbe med reelle data. 

– Predikasjonsmodellen vi jobbet med er allerede satt ut i drift. Det er motiverende å gjøre jobben når vi vet at det vil være til nytte, sier han. 

Internshipet ga Gaute mersmak på en jobb innen bank og finans. 

– Jeg kan helt klart tenke meg å komme tilbake til SpareBank 1 SMN. 

Her er det du trenger å vite

  • Søknadsfrist: september 2022 - mer informasjon kommer. 
  • Søknaden må inneholde CV, et kort motivasjonsbrev (maks ½ side) og karakterutskrift eller vitnemål.
  • Aktuelle kandidater får tilbud om plass i oktober. 
  • Inernshipet er lønnet.

Her er flere av årets sommerstudenter

Sju studenter kom gjennom nåløyet, og fikk internship i konsernets hovedkontor i Trondheim sommeren 2021. Les mer om hva Emily, Erling og Richard jobbet med.