Åpner kontor på Brekstad

For første gang på 17 år etablerer SpareBank 1 SMN nytt kontor i Trøndelag.

3. januar 2014

Ikke siden banken etablerte seg på Orkanger har en nyåpning funnet sted i SpareBank 1 SMNs regi i Trøndelag. Slike begivenheter har i denne perioden vært forbeholdt Møre og Romsdal samt Sogn og Fjordane. Unntakene er Oppdal og Røros, hvor vi i forbindelse med oppkjøpet av Vår Bank og Forsikring utvidet med banktjenester lokalt i 2001.

Nå åpner SpareBank 1 SMN dørene på Brekstad i Ørland kommune. Bakgrunnen er tidenes offentlige satsing på fastlandet i Norge, nemlig etableringen av ny kampflybase på Ørlandet. Det er ventet 600 nye arbeidsplasser og en befolkningsvekst lokalt på 2000 innbyggere i forbindelse med milliardsatsingen.

Dette vil banken ta del i. I 2011 gikk vi inn som betydelig eier i Austråt Innovasjon, og nå tar vi steget videre og etablerer bankkontor med to finansrådgivere og én SMB-rådgiver. I tillegg vil kontoret være betjent av EiendomsMegler 1 Midt-Norge, som har tre ansatte på Fosen. Kontoret skal være operativt med full bemanning i løpet av sommeren 2014, men vi er allerede på plass med egne lokaler i Torgsenteret like ved båthavna.

 


Kontaktpersoner

Hans Tronstad
Kommunikasjonsdirektør
Tlf. +47 941 78 322