Samfunnsengasjement

Talentstipend

Har du et talent innenfor kultur, idrett eller gründerskap? Eller kanskje du kjenner en ung talentspire? Da kan du søke eller nominere noen til SpareBank 1 SMN Talentstipend.


Til deg som søker

  • Søk om stipend i klassen for kultur, idrett eller næring.
  • Unge talenter med tilhørighet til Trøndelag og Nord-Vestlandet kan søke/nomineres.
  • Det deles ut tre hovedstipend på 50.000 kroner, og inntil 15 stipend på 20.000 kroner.
  • Søknadsfrist 9. januar 2017.

Talent kommer i mange former, men felles for alle er evnen til å gjøre en forskjell og bidra positivt til regionen de er fra. SpareBank 1 SMN Talentstipend gis til de vi mener er med på å bygge opp, utvikle og inspirere. Send inn din søknad i dag!
 


Noen av vinnerne fra 2016

Vinner av årets kulturtalent 2016
Ingrid og Maria W. Ose øver flere timer hver dag for å nå drømmen om en profesjonell musikkarriere. Høsten 2013 ble Ingrid og Maria tatt opp ved Barrat Due sitt anerkjente talentprogram "Barrat Due Unge Talent".

Vinner av årets næringstalent 2016
Thrine B. Heggum og Ine B. Rossetnes så seg lei på at det ikke finnes arbeidsklær for kvinner. Derfor etablerte de Traktorpikene, og satte i gang produksjon av spesialdesignede arbeidsklær for kvinner.

Vinner av årets idrettstalent 2016
Etter flere sesonger uten resultater helt i toppen har trening og pågangsmot endelig begynt å betale seg. Emil Iversen jobber hardt for å ta det siste steget helt til toppen i langrennsløypa.