Kundeprogram

Kundetur

Vi tilbyr kundeturer til spennende steder i inn- og utland.


Bli med banken til Sri Lanka i januar/februar

Nok en gang ønsker vi å invitere gode kunder med på en eksotisk reise, denne gang til perlen i Det indiske hav – Sri Lanka. Det finnes vel knapt bedre klima til lands og til vanns når vinteren her nord er på det mørkeste og kaldeste. Vi har  lagt en mengde interessante opplevelser og utflukter inn i programmet. Reiseledere blir Anders Fiskvik, som har vært ansvarlig for bankens turer i mange år, pluss vår håndplukkede flinke guide Richard Mendes.

Bli med oss til Sri Lanka nå, før alle andre oppdager dette fristende reisemålet. Folket her er vennlige og høflige, prisnivået er behagelig og det blir deilig å kunne pakke shorts, bikini og solkrem når sola blir borte her hjemme. 


Reisebrev fra tidligere kundeturer

Portugal og Madeira

SpareBank 1 SMNs kundetur høsten 2015 gikk til Portugal og Madeira. Turen var delt i to slik at halve gruppen dro til Lisboa først, mens resten dro videre til Funchal på Madeira.

Les reisebrev (pdf)

Danmark og Tyskland

SpareBank 1 SMNs tradisjonelle kundetur for våre voksne kunder gikk i 2015 til Danmark og Tyskland. I år ble 70 kunder med på denne turen, fordelt på to busser.

Les reisebrev (pdf)

Peru

I mars 2015 reiste vi på den store drømmereisen til Peru. Vi besøkte blant annet Titicacasjøen, Andesfjellene og Machu Picchu, og for noen ble det også en reise til Amazonas.

Les reisebrev (pdf)

Les reisebrev fra tidligere turer

 • Kroatia og Montenegro

  I september/oktober 2014 reiste vi til Kroatia og Montenegro med en dagstur til Bosnia. Vi var på besøk i tre land med herlige middelalderbyer, klart hav og spennende folk. 

  Les reisebrev (pdf)

  Sørlandet, Strømstad og Sunne

  I august 2014 var det kundetur til Sørlandet og Sverige. Vi besøkte blant annet Sandefjord, Tjøme og Verdens ende, Telemarkskanalen, Strømstad og Selma Lagerlöfs rike. 

  Les reisebrev (pdf)

  Namsskogan Familiepark

  Med start i Trondheim og noen timer i flott turbuss nådde 36 store og små passasjerer denne turens mål, Namsskogan Familiepark. Vi hadde med oss mange herlige barn og ungdommer i alderen 1-17 år som ble fulgt av foreldre eller besteforeldre. 

  Les reisebrev (pdf)

  Vietnam, Kambodsja og Thailand

  Årets første kundetur gikk til Vietnam, Kambodsja og Thailand 11. -24. januar. Reiseleder Anders Fiskvik hadde med seg 22 kunder på en opplevelse for livet.

  Les reisebrev (pdf)

  Last ned bilder fra Dropbox