Kundetur

Vi tilbyr kundeturer til spennende steder i inn- og utland. Her får du oversikt over kommende turer og kan lese reisebrev fra tidligere turer.


Kundeturer 2018

Cruise i Karibien i februar 

Bankens tilbud på cruise til Karibien i februar 2018 er fullbooket, mens den alternative seilingen i januar ikke fikk nok interessenter til å gjennomføres.

I løpet av november vil vi ha klar to nye kundeturer for 2018, den ene til Moseldalen og den andre til Hellas og Athen med øybesøk. Vi håper disse turene vil bli populære hos våre kunder.

 


Les reisebrev fra tidligere turer

  • Sicilia 

    I august/september gikk turen til vakre Sicilia. Øya kunne tilby sjarm, god mat, vin, varmt hav og fine opplevelser. 

    Les reisebrev (pdf) 

    Nord-Norge

    I juni/august 2017 gikk turen til Nord-Norge. Nordkapp, Lofoten, Tromsø og to dagseilinger med Hurtigruten fikk vi oppleve. Turen var så populær at det til sammen gikk fire avganger med reiseglade folk fra Værnes. 

    Les reisebrev (pdf)

  • Nord-Italia

    I september/oktober 2016 gikk turen til Toscana, Liguira og Piemonte. Turen var så populær at det til sammen gikk sju avganger med reiseglade folk fra Værnes. 

    Les reisebrev (pdf)

  • Portugal og Madeira 

    I oktober gikk turen til det sør-vestilige Europa. Turen var delt i to slik at halve gruppen dro til Lisboa først, mens resten skulle videre til Funchal på Madeira. 

    Les reisebrev (pdf)

    Danmark og Tyskland

    70 glade kunder fordelt på to busser opplevde Danmark og Tyskland sammen med oss, august i 2015.

    Les reisebrev (pdf)

    Peru

    I mars 2015 reiste vi på den store drømmereisen til Peru. Vi besøkte blant annet Titicacasjøen, Andesfjellene og Machu Picchu, og for noen ble det også en reise til Amazonas.

    Les reisebrev (pdf)

  • Kroatia og Montenegro

    I september/oktober 2014 reiste vi til Kroatia og Montenegro med en dagstur til Bosnia. Vi var på besøk i tre land med herlige middelalderbyer, klart hav og spennende folk. 

    Les reisebrev (pdf)

    Sørlandet, Strømstad og Sunne

    I august 2014 var det kundetur til Sørlandet og Sverige. Vi besøkte blant annet Sandefjord, Tjøme og Verdens ende, Telemarkskanalen, Strømstad og Selma Lagerlöfs rike. 

    Les reisebrev (pdf)

    Namsskogan Familiepark

    Med start i Trondheim og noen timer i flott turbuss nådde 36 store og små passasjerer denne turens mål, Namsskogan Familiepark. Vi hadde med oss mange herlige barn og ungdommer i alderen 1-17 år som ble fulgt av foreldre eller besteforeldre. 

    Les reisebrev (pdf)

    Vietnam, Kambodsja og Thailand

    Årets første kundetur gikk til Vietnam, Kambodsja og Thailand 11. -24. januar. Reiseleder Anders Fiskvik hadde med seg 22 kunder på en opplevelse for livet.

    Les reisebrev (pdf)

    Last ned bilder fra Dropbox