Kundetur

Vi tilbyr kundeturer til spennende steder i inn- og utland. Her får du oversikt over kommende turer og kan lese reisebrev fra tidligere turer.


 Kommende turer du kan melde deg på
 

Bli med til Nord-Norge i juni/august

Høsten 2017 tar vi turen til Nord-Norge. Opplev Nordkapp, Lofoten, Tromsø og to dagseilinger med Hurtigruten i flott kystnatur. Turen er skredderskydd for at du skal få med deg det beste landsdelen har å by på sommers tid. 


Bli med til Sicilia i august/september

Sicilia, varm, vakker og vulkansk. Vi chartrer fly og drar direkte fra Værnes til Sicilia - den største av de Italienske øyene. Sicilia tilbyr ferierende drama, sjarm, god mat, vin, varmt hav og fine opplevelser. Hva er vel bedre enn å reise til sol, god mat og krystallklart vann når høsten banker på døra her hjemme?


Les reisebrev fra tidligere turer

 • Nord-Italia

  I september/oktober 2016 gikk turen til Toscana, Liguira og Piemonte. Turen var så populær at det til sammen gikk sju avganger med reiseglade folk fra Værnes. 

  Les reisebrev (pdf)

 • Portugal og Madeira 

  I oktober gikk turen til det sør-vestilige Europa. Turen var delt i to slik at halve gruppen dro til Lisboa først, mens resten skulle videre til Funchal på Madeira. 

  Les reisebrev (pdf)

  Danmark og Tyskland

  70 glade kunder fordelt på to busser opplevde Danmark og Tyskland sammen med oss, august i 2015.

  Les reisebrev (pdf)

  Peru

  I mars 2015 reiste vi på den store drømmereisen til Peru. Vi besøkte blant annet Titicacasjøen, Andesfjellene og Machu Picchu, og for noen ble det også en reise til Amazonas.

  Les reisebrev (pdf)

 • Kroatia og Montenegro

  I september/oktober 2014 reiste vi til Kroatia og Montenegro med en dagstur til Bosnia. Vi var på besøk i tre land med herlige middelalderbyer, klart hav og spennende folk. 

  Les reisebrev (pdf)

  Sørlandet, Strømstad og Sunne

  I august 2014 var det kundetur til Sørlandet og Sverige. Vi besøkte blant annet Sandefjord, Tjøme og Verdens ende, Telemarkskanalen, Strømstad og Selma Lagerlöfs rike. 

  Les reisebrev (pdf)

  Namsskogan Familiepark

  Med start i Trondheim og noen timer i flott turbuss nådde 36 store og små passasjerer denne turens mål, Namsskogan Familiepark. Vi hadde med oss mange herlige barn og ungdommer i alderen 1-17 år som ble fulgt av foreldre eller besteforeldre. 

  Les reisebrev (pdf)

  Vietnam, Kambodsja og Thailand

  Årets første kundetur gikk til Vietnam, Kambodsja og Thailand 11. -24. januar. Reiseleder Anders Fiskvik hadde med seg 22 kunder på en opplevelse for livet.

  Les reisebrev (pdf)

  Last ned bilder fra Dropbox