Kundetur

Vi tilbyr kundeturer til spennende steder i inn- og utland. Her får du oversikt over kommende turer og kan lese reisebrev fra tidligere turer.


Kundeturer 2018

Øyhopping i Hellas

Vil du bli med på sommerfavoritten Hellas med øyhopping? Her skal vi stresse ned, være i godt selskap og nyte den greske gjestfriheten og det gode kjøkken i Athens gamleby Plaka. Vi får oppleve mye, lære om historien til hovedstaden og selvsagt besøke Akropolis. Men vi får bra med egentid og mulighet for lange lunsjer med prat og latter samt shopping for den som ønsker det.

Øyhopping i Hellas er en drøm for mange, og fra havnebyen Pireus tar vi ferjen over til øya Poros som er kjent for sin vakre natur, koselige smug og gatekafeer. Om du vil får du besøke naboøya Hydra, hvor tiden nærmest har stått stille.

Moseldalen

I juni og august ønsker vi å besøke og oppleve den vakre Moseldalen. Her bor vi i den pittoreske småbyen Bernkastel-Kues, sentralt i vindistriktet Mittelmosel. Byen har flotte bindingsverkshus, smale gater og et flott torg fra middelalderen. Vi har ulike utflukter langs dalen hvor Mosel snor seg blant småbyer og vinmarker.

I tillegg besøker vi Tysklands største vinområde Rhineland-Pfalz. På turen benyttes buss og Color Lines luksusferje en vei og fly den andre, enkelt, greit og opplevelsesrikt. 


Les reisebrev fra tidligere turer

 • Cruise i Karibien

  I februar gikk turen til eksotiske Karibien. Turen gikk gjennom Panamakanalen og besøk i blant annet Colombia og Jamaica

  Les reisebrev (pdf) 

 • Sicilia 

  I august/september gikk turen til vakre Sicilia. Øya kunne tilby sjarm, god mat, vin, varmt hav og fine opplevelser. 

  Les reisebrev (pdf) 

  Nord-Norge

  I juni/august 2017 gikk turen til Nord-Norge. Nordkapp, Lofoten, Tromsø og to dagseilinger med Hurtigruten fikk vi oppleve. Turen var så populær at det til sammen gikk fire avganger med reiseglade folk fra Værnes. 

  Les reisebrev (pdf)

 • Nord-Italia

  I september/oktober 2016 gikk turen til Toscana, Liguira og Piemonte. Turen var så populær at det til sammen gikk sju avganger med reiseglade folk fra Værnes. 

  Les reisebrev (pdf)

 • Portugal og Madeira 

  I oktober gikk turen til det sør-vestilige Europa. Turen var delt i to slik at halve gruppen dro til Lisboa først, mens resten skulle videre til Funchal på Madeira. 

  Les reisebrev (pdf)

  Danmark og Tyskland

  70 glade kunder fordelt på to busser opplevde Danmark og Tyskland sammen med oss, august i 2015.

  Les reisebrev (pdf)

  Peru

  I mars 2015 reiste vi på den store drømmereisen til Peru. Vi besøkte blant annet Titicacasjøen, Andesfjellene og Machu Picchu, og for noen ble det også en reise til Amazonas.

  Les reisebrev (pdf)

 • Kroatia og Montenegro

  I september/oktober 2014 reiste vi til Kroatia og Montenegro med en dagstur til Bosnia. Vi var på besøk i tre land med herlige middelalderbyer, klart hav og spennende folk. 

  Les reisebrev (pdf)

  Sørlandet, Strømstad og Sunne

  I august 2014 var det kundetur til Sørlandet og Sverige. Vi besøkte blant annet Sandefjord, Tjøme og Verdens ende, Telemarkskanalen, Strømstad og Selma Lagerlöfs rike. 

  Les reisebrev (pdf)

  Namsskogan Familiepark

  Med start i Trondheim og noen timer i flott turbuss nådde 36 store og små passasjerer denne turens mål, Namsskogan Familiepark. Vi hadde med oss mange herlige barn og ungdommer i alderen 1-17 år som ble fulgt av foreldre eller besteforeldre. 

  Les reisebrev (pdf)

  Vietnam, Kambodsja og Thailand

  Årets første kundetur gikk til Vietnam, Kambodsja og Thailand 11. -24. januar. Reiseleder Anders Fiskvik hadde med seg 22 kunder på en opplevelse for livet.

  Les reisebrev (pdf)

  Last ned bilder fra Dropbox