Banken for Sunnmøringer

Du er viktigst for oss. Vi brenner for regionen vår, og for at du skal få de beste kundeopplevelsene. Snakk med oss i Ålesund om bank, lån, LOfavør og forsikring.

Video placeholder image

Uansett hvor i livet du er - vi er her!

Så vidt begynt å tenke familie? Eller skal poden allerede flytte hjemmefra? Enten du nettopp har begynt å studere, eller skal pensjonere deg, så er det sikkert. Vi vil gjerne være med deg, og de du er glad i, på hele reisen.

Du finner oss på St. Olavs Plass 1 i Ålesund

Vis adressen i Google Maps

Vil du snakke med oss? Du kan bestille møte via knappen over her, se kontaktinfo på alle rådgiverne lenger ned på siden, eller stikk innom oss for en prat. 

Marita Løvik Stadsnes
Regionbanksjef Privatmarked Sunnmøre
Tlf. 941 77 952
Jonas Ingebrigtsen
Banksjef kunderekruttering
Tlf. 951 51 490
Bente Knivsflå
Finansrådgiver privatkunder
Tlf. 995 23 200
Silje Voldsund Ødegaard
Finansrådgiver privatkunder
Tlf. 406 09 222
Eirik Langva
Finansrådgiver privatkunder
Tlf. 936 30 680
Sindre Kvasnes Moa
Finansrådgiver privatkunder
Tlf. 469 13 299
Marius Nakken
Finansrådgiver privatkunder
Tlf. 480 98 589
Video placeholder image

Er du medlem i et LO-forbund?

Gjennom LOfavør får du mange fordeler hos oss. For eksempel på boliglån, billån og alt av forsikringer. Du får enda bedre fordeler hvis du er under 34 år. Norges beste innboforsikring er uansett inkludert i medlemskapet, og den står her. 

Snakk med Silje Voldsund Ødegaard her på Ålesundskontoret om LOfavør-fordelene dine.

Video placeholder image

Sommer for barn og unge

Sammen med arrangører over hele Midt-Norge, har vi gleden av å presentere nesten 200 aktivitetstilbud som kan gjøre koronasommeren litt ekstra gøy for barna. En av de som har fått støtte her på Sunnmøre er Borgund Dyreklubb.

Gode tips fra våre rådgivere i Ålesund

Video placeholder image

LOfavør Førstehjemslån

Som medlem av et LO-forbund får du en av Norges beste renter på førstehjemslån. Du får også mange andre fordeler hos oss gjennom LOfavør. Snakk med oss i Ålesund.

Video placeholder image

Skal du ut å reise?

Hvis du skal reise, eller handle på nett så bør du bruke Mastercard - for sikkerhets skyld. Priseks. v/utsatt bet.: Eff. rente. 23,9 %, 15.000 kr, o/12 mnd, kost 1.518 kr. Totalt 16.518 kr. 

Video placeholder image

Har du forsikret barna?

Heldigvis er det fler og fler som forsikrer det kjæreste de har, nemlig barna. Snakk med oss om barne- og ungdomsforsikring, eller les litt mer om det her. 

Video placeholder image

Bytte bolig eller bank?

Hvis du tenker på å bytte bolig eller bank, så vil vi veldig gjerne snakke med deg. Kom innom oss i Ålesund, ring oss, eller bestill et møte.

Med hjerte for Sunnmøre

Hvert år gir vi en del av overskuddet vårt tilbake til samfunnet. Her er noen av de lokale formålene.

Video placeholder image

Vi svikter ikke nå!

100 millioner kroner til koronadugnad i 2020. Sammen skal vi få kulturliv, lokalsamfunn og frivillighet gjennom krisen. Vi skal spre hjertevarme, redde sommeren for barn og unge, hjelpe studentene, utvikle talenter, sikre sommerjobber, og mer.

Video placeholder image

Sofakampen 2019

Therese Johaug fikk gleden av å dele ut sjekker til over 30 lag og foreninger på Sunnmøre. I fjor hadde vi fokus på plast og forsøpling gjennom Plastdugnaden, og i 2019 var det folkehelse vi slo et slag for med Sofakampen.