Forskuttering av feriepenger

På grunn av koronakrisen kan noen bedrifter komme i den situasjonen at de ikke har mulighet til å betale ut feriepenger til ansatte. Derfor tilbyr vi nå forskuttering av feriepenger.

Hvorfor forskuttering av feriepenger? 

Hvis du kan dokumentere at du ikke får utbetalt feriepenger fra arbeidsgiveren din kan du nå søke om forskudd på feriepenger, mens du venter på utbetaling.

Forskuddet kommer i form av en kontokreditt på 20.000, 30.000 eller 40.000 kroner. Kreditten er et forskudd på feriepenger som du har krav på.

Priser og vilkår

  • Forskuttering av feriepenger er tilgjengelig for kunder over 18 år som har lønnskonto hos oss.
  • Det er ingen etableringsgebyr på kontokreditten.
  • Du betaler 3 % rente på kontokredittbeløpet.
  • Det vil bli tatt kredittvurdering.


Priseksempel på kontokreditt:

Eff. rente 3,00 %. Kr 40.000 o/10 mnd.
Kostnad kr 653. Totalt kr 40.653.


Hva er kontokreditt og hvordan fungerer det?

Lønnsgarantiordningen

Lønnsgarantiordningen garanterer at du som arbeidstaker får utbetalt lønn og feriepenger ved blant annet konkurs eller tvangsavvikling av selskap.

Du kan lese mer og søke hos NAV.

Trenger du å snakke med oss?

Er du rammet av permitteringer eller andre forhold i forbindelse med koronaviruset? Vi har flere løsninger som kan hjelpe deg i en vanskelig økonomisk situasjon. Disse kan inkludere både bedrifts- og privatøkonomisk rådgivning, avdragsfrihet på lån og andre tiltak i en periode.

Vi er med på dugnaden for å unngå smitte, og har derfor våre møter på telefon og video. Ta kontakt med rådgiveren din eller kundesenteret vårt for en prat. 

Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere!

Kjekt å vite under koronakrisen

Her finner du mye nyttig informasjon rundt korona. Enten det gjelder reiser til utsatte områder, uro på børsen, tiltak vi gjør ovenfor bedrifter og kunder, kommentarer fra konsernledelsen, eller hvordan du kan komme i kontakt med oss.