Klar for å skaffe deg egen bil?

Drømmer du om egen bil, men er usikker på om du får lån? Det er superenkelt å søke om billån i mobilbanken!

Mange tror at de må egenkapital for å få billån hos banken, men det er ikke alltid nødvendig. Hos oss kan du få lån til hele kjøpesummen, så lenge vi ser at økonomien din er god nok til at du kan betale de månedlige lånekostnadene. Betingelsene på lånet tilpasser vi til din økonomi.

Hvorfor ha billånet i banken din?

Ved å samle alle lån, pluss forsikringer i en og sammen bank får du full oversikt over økonomien i en og samme nett- og mobilbank. Her kan du enkelt betale ned ekstra eller øke innbetalingen, endre forfallsdato, melde inn eventuelle skader eller utføre andre endringer.

I tillegg kan du få gode, pålitelige råd av en bank og en rådgiver som både kjenner deg og din økonomi godt.

Les også: Slik kjøper du bruktbil trygt og enkelt

Søk om billån i dag

Trykk «lån» i din nett- eller mobilbank og følg instruksene, og få svar på hvor mye du får låne med en gang. Finansieringsbeviset får du også tilgjengelig på mobilen; gratis, uforpliktende og gyldig i en hel måned.

Et finansieringsbevis gir deg et godt forhandlingskort, siden det garanterer ovenfor selger at du kan betale for bilen. I tillegg gir det deg trygghet i at du vet hvor langt du kan strekke deg i en eventuell budrunde.

Les også: LO-medlem? Da kan du få LOfavør rente på billån

NB: For å få billån må man være over 18 år, ikke ha betalingsanmerkninger og være bosatt i Norge.

Lånet leveres av SpareBank 1 Finans Midt-Norge. Priseksempel: Nominell rente 
6,95 %, effektiv rente 9,83 %, 100.000 kroner over 5 år, totalt 125.790 kroner.

Verdt å vite om billån for unge 

Billån for unge er et kaskofritt billån, det vil si at du ikke trenger kaskoforsikring på bilen og dermed får en lavere forsikringskostnad. Renten på et kaskofritt billån er høyere enn på et vanlig billån. Du som er under 34 år får derimot lavere rente med billån for unge.

Merk at du med bare ansvarsforsikring ikke får noe igjen på forsikringen ved selvforskyldt skade – også hvis bilen vrakes.

illustrasjon kaskofritt billån

Har du bil må du også ha bilforsikring

Med bilforsikring hos oss får du markedets raskeste bonusopptjening.