Store ting på gang?

En ny livssituasjon krever en ny bil. Ut med sportsbilen, inn med noe mer praktisk og romslig. 

Vi har gjort det enkelt og raskt å sjekke hva du kan få i billån, slik at du kan konsentrere deg om viktigere ting. Alt du trenger å gjøre er å åpne mobil- eller nettbanken, gå inn på «lån» og følge noen enkle instrukser. Lånebeløpet får du vite innen kort tid.

Enklere bilhandel med finansieringsbevis

Sammen med lånebeløpet får du finansieringsbeviset, tilgjengelig på mobiltelefonen. Med finansieringen i orden har du et godt forhandlingskort når riktig bil dukker opp. Du vet også nøyaktig hvor langt du kan strekke deg i en eventuell budrunde. Skulle du komme over et godt kjøp uten å ha fikset finansieringsbevis, ordner du det på stedet. Tjenesten er gratis, uforpliktende og gyldig i en måned.

Derfor lønner det seg å ha billånet hos banken din

Det er mange gode grunner til å ha billånet i banken din. Ved å samle alle lån og forsikringer i en og sammen bank får du full oversikt over økonomien din på ett sted. Det gjør det enklere å for eksempel betale ned ekstra eller øke innbetalingen, endre forfallsdato, melde inn eventuelle skader eller endre kilometerstand og kjørelengde. Du får i tillegg gode, pålitelige råd av en bank som kjenner deg, din livssituasjon og din økonomi godt, hvis du trenger det. 

Har du forsikringene i orden for hele familien?

Billån et annet sted? Flytt det til oss - enkelt og gratis

Vi vet at din tid er dyrebar, så når du flytter billånet over til oss ordner vi alt det praktiske. Vi innfrir det gamle lånet og spanderer både etablerings- og tinglysningsgebyret. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss, så fikser vi resten.

Les mer om å flytte billån

Billån på timen, også uten egenkapital

Hos oss er det fullt mulig å få billån selv om du ikke har
egenkapital. Du kan søke om billån til hele kjøpesummen, og få det
innvilget, så lenge økonomien din er god nok til at du kan betale de månedlige
lånekostnadene. Betingelsene på lånet tilpasser vi din økonomi.

 

Lånet leveres av SpareBank 1 Finans Midt-Norge. Priseksempel: Nominell rente
3,85 %, effektiv rente 5,98 %, egenkapital 35 %, 150.000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 2.590 kroner, totalt 172.827 kroner.