LOfavør boliglån

Skal du kjøpe hus eller leilighet, pusse opp eller flytte boliglånet ditt? Som medlem i et LO-forbund får du lavere rente hos oss.

Renter på LOfavør Boliglån

  • Fra 5,49 % nominell rente (5,71 % effektiv rente)
  • Lån opp til 85 % av kjøpesummen
  • Med ekstra sikkerhet kan du låne hele kjøpesummen
  • Prisene på lån forutsetter at du er medlem i et LO-forbund

Låner du 2 millioner over 25 år koster lånet 1.699.067 og du betaler totalt 3.699.067 kroner. Nominell rente 5,49 %. Effektiv rente 5,79 %. Eksempelet gjelder LOfavør boliglån.

Har du nedbetalt mye på boliglånet?

Hvis du har betalt ned mer enn halvparten av verdien på boligen kan du få enda bedre rente med et LOfavør Boliglån 50 % (nom. rente 5,44 %, eff. rente 5,66 %.) 
Søk om LOfavør Boliglån 50 %

Et annet alternativ er LOfavør Flexilån (nom. rente 5,44 %, eff. rente 5,84 %). Med sikkerhet i boligen får du en låneramme du kan bruke til hva du vil. 
Les mer og søk om LOfavør Flexilån


Boliglånskalkulator | LOfavør 

Lurer du på hvor mye du kan låne, eller hvor mye lånet vil koste? Prøv lånekalkulatoren nedenfor for å få et prisestimat. For å få et nøyaktig lånetilbud må du søke om boliglån. Det er gratis og helt uforpliktende.

LOfavør – mer enn bare billigere lån

Som medlem i et LO-forbund, gir fordelsprogrammet LOfavør deg mer for pengene. Blant annet får du knallgod rente på billån og rabatt på forsikringer. Norges beste innboforsikring er også inkludert i medlemskapet.

Alt om boligkjøpsprosessen

Å kjøpe bolig er en stor avgjørelse, og det kan være mye å sette seg inn i. Her finner du det du trenger for å være godt rustet på boligreisen – fra første visning til kontrakter og lånepapirer er signert.

radgiver-kontor

Lurer du på noe om boliglån?

Har du spørsmål om boliglån og trenger å snakke med noen som har peiling? Da er det bare å kontakte oss. Våre rådgivere er klare til å hjelpe. 

Vanlige spørsmål om boliglån


Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no