LOfavør-fordeler

Er du medlem i et LO-forbund gir fordelsprogrammet LOfavør deg knallgod rente på boliglån, billigere billån og gunstige forsikringer hos oss. Norges beste innboforsikring er inkludert i medlemskapet.

Hos oss får du en av markedets beste boliglånsrenter - fra 2,25 %

Er du mellom 18 og 34 år får du LOfavør Boliglån Ung med rente fra 2,32 %. Skal du kjøpe din første bolig får du enda bedre rente med LOfavør Førstehjemslån fra 2,25 %.

Er du over 34 år får du LOfavør Boliglån med rente fra 2,50 %. Trenger du å låne mindre enn halvparten av boligens verdi får du LOfavør Boliglån 50 % med rente fra 2,32 %.


Fordeler gjennom LOfavør

Vil du vite mer om medlemskap og fordeler? Les mer på lofavør.no.


LOfavør prisliste

Vi har gode vilkår på en rekke produkter til deg som er medlem i et LO-forbund. 
Se prisene her. 

Prisene gjelder uavhengig av hvor du bor, så lenge du blir kunde i SpareBank 1 SMN.

 

Snakk med en rådgiver

Rådgiverne våre vet hvilke forsikringer du har gjennom ditt forbund, og har god kjennskap til de andre fordelene i LOfavør.

Nederst på siden finner du kontaktopplysninger hvis du ønsker å få hjelp av en rådgiver til å utnytte alle LOfavør-fordelene dine.

Video placeholder image

Ikke medlem i et LO-forbund?

Fordelene ved å være mange, er mange. Som medlem i et LO-forbund vil du ta del i det fellesskapet som LO utgjør, og nyte godt av de fordelene som medlemskapet og fordelsprogrammet LOfavør gir.

Meld deg inn i et LO-forbund

Mange av kundene våre har allerede nytt godt av LOfavør-fordelene sine

Martin (22) kjøpte sin første leilighet uten hjelp fra foreldrene

Som elektriker og medlem av EL og IT forbundet fikk han en god boliglånsrente gjennom LOfavør. Han fikk kjøpt drømmeboligen allerede som 21-åring.

Arnt Roger (39) og samboeren kjøpte eneboligen de ønsket seg 

Som medlem av Fagforbundet og kunde hos oss fikk brannkonstabel Arnt Roger og samboeren ekstra gunstig boliglånsrente gjennom LOfavør.
 

Beathe (33) og familien fikk bygd sitt drømmehus  

Røykdykker Beathe og samboeren ønsket å bygge sitt eget hjem slik at de kunne få boligen akkurat slik de ønsket. Det beste boliglånstilbudet fikk de av SpareBank 1 SMN fordi hun er medlem av et LO-forbund.

Både Fredrik (29) og samboeren nyter godt av hans LOfavør-fordeler

Han har vært medlem av et LO forbund hele arbeidslivet, og med rentefordelene fra LOfavør kunne han og samboeren enklere betjene et boliglån.