Ledige stillingar


Vil du vere med på laget?

Vi er no SpareBank 1 SMN. Større og sterkare, men framleis lokal. No treng vi fleire aktive og entusiastiske medarbeidarar. Vi ser etter lokal kompetanse og medarbeidarar som kjenner nærområdet sitt og som vil utvikle relasjonar til nye og eksisterande kundar.

Vi har no følgjande ledige stillingar i Sunnmøre og Fjordane

Kundevert – Volda

Vi søkjer etter ein kundevert som er serviceinnstilt, effektiv og klar for varierte oppgåver i samband med vårt kundemottak i Volda.

Søknadsfrist 31. mai 2023

Kunderådgjevar privatmarknad – Stryn

Vi ser etter lokal kompetanse og medarbeidarar som kjenner sitt nærområde og skal bygge og utvikle relasjonar til nye og eksisterande kundar.

Søknadsfrist 31. mai 2023

Forsikringsrådgjevar næringsliv - Skadeforsikring

Som forsikringsrådgjevar innan skadeforsikring får du ansvar for sal og rådgjeving av skadeforsikring til næringslivskundar. 

Søknadsfrist 31. mai 2023


Kunderådgjevarar PM Direkte - Volda

PM Direkte er hjartet i SpareBank 1 SMN, og grunnsteinen for at vi skal lykkast med å vere ein relasjonsbank med personleg, tilpassa rådgjeving og knallgode kundeopplevingar.

Søknadsfrist 31. mai 2023

Teamleiar PM Direkte - Volda

SpareBank 1 SMN sitt største forretningsområde Privatmarknad (PM) søker teamleiar til PM Direkte sitt team i Volda.

Søknadsfrist 31. mai 2023


Bli med oss på reisa

Vi er opptatt av lokal forankring og nærleik til kundane våre. Det er noko vi alltid har vore og det skal vi fortsette med. Engasjerte tilsette over heile Midt-Norge gjer dette mogleg.

Enkelte stillingar i konsernet er kundeorienterte, andre krev spesialistkompetanse på ulike område. Felles for alle er at her jobbar du aldri aleine, for det er saman vi får ting til å skje!


Nedanfor finn du alle ledige stillingar i SpareBank 1 SMN