Kundefordelar

Som kunde i SpareBank 1 Søre Sunnmøre får du rabatt på ei rekkje aktivitetar og arrangement for store og små. Under ser du aktive tilbod til deg som kunde.

Sida blir oppdatert etterkvart som vi har noko nytt og spennande :)


Arrangement med kundefordel

Fredag 15. Januar 2021 klokken 19:30
Fosnavåg konserthus

Jonas Alaska er ein av sin generasjons sterkaste låtskrivere her til lands, og står bak uforgløymelege låtar som «October», «If Only as a Ghost», «In The Backseat» og «Morning Light». Han var trippel Spellemannominert for debutalbumet sitt, og har sidan den gong sleppt tre album som alle har fått strålande mottaking i og utanfor Noreg.

Ordinærpris: 350,-
Rabattert pris til SpareBank 1 kundar: 250,-

Bruk rabattkode: SpAlaska

Torsdag 11. februar 2021 kl. 19:30
Fosnavåg konserthus

‘Mellom disse 4 vegger’ akustisk turné
Det beste jeg vet er å stå på en scene og spille live» er ord som ofte ligg lett på tunga til Marion Ravn og  kanskje meir i 2020 enn nokon gong tidlegare. Saknet etter å få opptre og formidle musikken til publikum er ekstra stort nå, og det er ein ekstatisk artist om fortel at ho i 2021 reiser ut på ein akustisk turné saman med sin faste musikar-makker Jan Ole Kristensen. 

Ordinærpris: 395,-
Rabattert pris til SpareBank 1 kundar: 295,-

Bruk rabattkode: SPMR21

Fredag 19. Februar 2021 • KL. 19:00
Fosnavåg konserthus

Med over 600 000 solgte album og heile 5 Spellemannprisar, er han for lengst som ein institusjon å rekne i norsk musikkliv. Frå Mods til The September When via Peltz, og ikkje minst som soloartist, er Morten Abel ein musikar som stadig fornyer seg.
No får du ei unik muligheit til å oppleve Morten Abel tett på. Saman med multiinstrumentalist Thomas Gallatin utforskar Abel det nære duoformatet.

Ordinærpris: 500,-
Rabattert pris til SpareBank 1 kundar: 400,-

Bruk rabattkode: SpAbel

Laurdag 20. februar 2021 klokken 19:00
Fosnavåg konserthus

Publikumssuksessen rullar vidare! Dei beste råda får du sjølvsagt frå dei som gir flest. Og ingen gir fliere råd enn menn med lav utdanning.

Bård Tufte Johansen og Atle Antonsen, begge heilt utan plagsom utdanning, deler sine aller beste og mest praktiske råd i standup-showet «12 gode råd» – til yatzy hos anmeldarane og trampeklapp frå publikum.

Ordinærpris: 565,-
Rabattert pris til SpareBank 1 kundar: 465,-

Bruk rabattkode: 12gode21