Kundefordelar

Som kunde i SpareBank 1 Søre Sunnmøre får du rabatt på ei rekkje aktivitetar og arrangement for store og små. Under ser du aktive tilbod til deg som kunde.

Sida blir oppdatert etterkvart som vi har noko nytt og spennande :)


Arrangement med kundefordel

Torsdag 29. oktober 2020 klokken 19:00
Fosnavåg konserthus

Med over 600 000 solgte album og heile 5 Spellemannprisar, er Morten Abel for lengst som ein institusjon å rekne i norsk musikkliv. Frå Mods til The September When via Peltz, og ikkje minst som soloartist, er Morten Abel ein musikar som stadig fornyer seg

No får du ei unik muligheit til å oppleve Morten Abel tett på. Saman med multiinstrumentalist Thomas Gallatin utforskar Abel det nære duoformatet.

Ordinærpris: 500,-
Rabattert pris til SpareBank 1 kundar: 400,-

Bruk rabattkode: SpAbel

Søndag 8. november 2020 klokken 20:00
Fosnavåg konserthus

Med eit nytt album i beltet dreg Odd Nordstoga i haust ut på ein turne ulikt det han nokon gong har gjort før. I trioformat, med trommer, bass og seg sjølv, skal koronaen trossast og konsertar leverast. På repertoaret er ein bunke nye songar, sjølvsagt iblanda nokre gode gamle.

Ordinærpris: 500,-
Rabattert pris til SpareBank 1 kundar: 400,-

Bruk rabattkode: SparStoga

Fredag 13. november 2020 klokken 19:00
Fosnavåg konserthus

Sigvart Dagsland er ein artist som meistrar publikumsrommet til fulle.
Gjennom det totale nærværet sitt og eineståande stemme tar han menneske med seg; frå det sårbare menneskelege til kraftfulle stemningar og vokalprestasjonar. Alltid med eit skrått og tidvis gapskrattande blikk på dei mange fasettane av livet. Alltid med ein djup respekt for dei banda som bind artist og publikum, forteljar og lyttar i saman.

Ordinærpris: 400,-
Rabattert pris til SpareBank 1 kundar: 300,-

Bruk rabattkode: Sparsland