Ja til brukt ikon

Byttehelgen

Har du skiutstyr som ikke brukes? Eller trenger du utstyr til årets skisesong? Under byttehelgen kommer utstyret du har lagt på hylla til nytte igjen, og du kan gjøre deg klar til skisesongen for en billig penge. Det er smart å både kjøpe og selge brukt!


Her kan du gjøre en god deal

Arrangør Innlevering av utstyr Salget starter Sted
Ørsta Alpin Laurdag 30. oktober kl. 10.00-12.00 Laurdag 30. oktober kl. 13.00-15.00 Ørstahallen i Ørsta
VTI Alpin Laurdag 13. november kl. 10.00-12.00 Laurdag 13. november kl. 13.00-14.30 Idrettsbygget i Volda
Video placeholder image
Video placeholder image
 

Slik fungerer Byttehelgen 

Før: Finn frem skiutstyr du ønsker å selge eller donere, og eventuelt foreslå en minstepris klubben forholder seg til. Finn ut hvor og når  du kan levere utstyret til nærmeste klubb som arrangerer. 

Under: Dra til din nærmeste Byttehelg og gjør et kupp! Du finner blant annet utstyr til alpint, langrenn og snowboard, ski, staver og støvler!

Du får hjelp av flinke folk til å finne riktig størrelse og utstyr som passer – og du kan betale med kontanter eller Vipps.

Se gjerne utstyrsguiden, for å velge riktig utstyr. 


Hvorfor heier vi på brukt?

SpareBank 1-bankene, Norges Skiforbund Langrenn og skiklubber over hele landet samarbeider om byttehelgen. Slik får flere råd til å gå på ski og klubbene får litt bedre økonomi. En vinn-vinn situasjon! Det er smart å tenke brukt. 

Finn en klubb i nærheten for å levere inn brukt utstyr eller for å gjøre et kupp! På byttehelgen.no har vi samlet en oversikt over klubber og steder hvor det arrangeres byttehelger. Finn din nærmeste byttehelg.