Bilforhandler

Her finner bilforhandlere forhandlerblankett for forsikring, og nyttig informasjon om betalingsløsningen Autoreg betaling. 


Forsikring

Skal du fylle ut blankett for kjøp av forsikring på vegne av kunde? 


Autoreg betaling

Ved hjelp av betalingsløsningen Autoreg fra Statens vegvesen kan omregistreringsavgiften for kjøretøyer betales online. Avgiften betales hos deg som er forhandler, og kunden slipper å bruke tid på å hente bilen dagen etter.

Slik fungerer  Autoreg 

Autoreg betaling er enkel i bruk, og du får tilgang til tjenesten direkte fra Autoreg-løsningen hos Statens Vegvesen. Du logger på Autoreg betaling, velger belastningskonto og godkjenner betalingen.

Beløp for skyldig avgift overføres fra Autoreg til betalingsløsningen og betalingsinformasjonen oppdateres umiddelbart hos Statens Vegvesen. Som forhandler bestemmer du selv hvem av de ansatte som skal ha tilgang.

For å ta i bruk Autoreg trenger du følgende:

  • En konto i banken
  • Avtale med banken om tilgang til tjenesten Autoreg betaling, inkludert avklaring av hvem i bedriften som skal benytte løsningen og fra hvilken konto avgiften skal betales
  • Tilgang til web-applikasjonen Autoreg fra Statens Vegvesen, med en versjon som inkluderer håndtering av brukte kjøretøyer. Mange forhandlere har allerede systemet.