Kundeprogram

Kundeturer

I kundeturene for 2020 tar vi deg med til Spania og Sør-Amerika, nærmere bestemt Santiago de Compostela og Peru.


Vandretur til Santiago de Compostela

Varighet: 8 dager
Pris: fra 17 500,– pr. person
Datoer: 4. juni og 11. juni 2020 (UTSATT)

I pilgrimenes fotspor

En pilegrimsferd til Santiago de Compostela er noe mange går og drømmer om å gjøre en gang i livet.  Her får du muligheten til å vandre på noen utvalgte deler av ruten i kombinasjon med spennende stopp underveis.

En følgebuss tar seg av bagasjen slik at du kan konsentrere deg om å nyte naturen i ditt eget tempo.  Vandreetappene er overkommelige og valgt med tanke på vakkert og variert landskap.

Vi følger pilegrimsleden mot Santiago de Compostela fra Bilbao i nord, delvis i prinsesse Kristina av Tunsbergs fotspor, via det imponerende Rioja-distriktet og kjente byer som Burgos og Leon.

Turen avsluttes med en avstikker innom sjarmerende kystbyer langs Atlanterhavet, før turen går hjem til Norge igjen. Vi sier som man pleier å hilse andre vandrere langs pilegrimsleden: Buen Camino!Reiseperioden for denne turen er optimal både med hensyn til flora og temperatur.Peru

Varighet: 11 dager
Pris: 39 500,– pr. person
Datoer: 24. oktober 2020

Magiske Machu Picchu, Cusco, Titicacasjøen og togtur langs Andesfjellene!

Av alle land i Sør-Amerika er Peru kanskje det mest fascinerende. Vi har alle sett Sør-Amerikas største ikon på bilde, men å oppleve inkaenes glemte by i virkeligheten er noe helt annet.

De verdensberømte ruinene i Machu Picchu innfrir alle forventninger! Ved ankomst skal vi bo et par netter i den spennende hovedstaden Lima før vi drar videre til Den Hellige Dal og til vakre Cusco, inkaenes gamle hovedstad.Vi skal ut på en fantastisk togtur i Orientekspressen-stil langs Andesfjellene, der vi passerer de vakreste landskap ved foten av snøkledde fjelltopper og inne i dype daler.

Vi skal besøke urfolket som lever på de flytende øyene i Titicaca-sjøen og vi skal la oss begeistre over inkaenes byggekunst, spanske plazaer og katedraler og la oss friste til shopping på de mange fargerike markedene.

Dette er et reisemål de fleste har på sin bucket-list; nå har du sjansen til å bli med på denne fantastiske opplevelsen. Vamos a Perú!


Har du spørsmål om kundeturene?

Ta kontakt med reiseansvarlig Randi Pettersen.
E-post: randi@norsktur.no  |   Telefon:  38 12 03 20