Koronavirus, avdragsfrihet og kontaktinformasjon

Koronaviruset fører til mye usikkerhet. Hva dekker reiseforsikringen? Og hvordan kan jeg komme i kontakt med dere nå?


Har du behov for avdragsfrihet? Snakk med en rådgiver hos oss

Avdragsfrihet vil si at du i en periode ikke betaler avdrag på lånet, kun renter og omkostninger. Du betaler med andre ord bare kostnadene med å ha lån, og utsetter nedbetalingen av selve lånet.  

Avdragsfrihet kan være til god hjelp hvis husstandsinntekten av ulike årsaker går ned en periode. Vær likevel oppmerksom på at den totale kostnaden på lånet øker ved bruk av avdragsfrihet. 

Hvis du får 3 års avdragsfrihet på et lån med 15 års løpetid igjen, betaler du mindre per måned de neste 3 årene siden du slipper å betale avdrag.

Når avdragsfriheten er over blir de månedlige kostnadene høyere enn de var opprinnelig, siden du nå skal betale ned lånet på 12 år i stedet for 15. Hvis lånet var på 2 millioner kroner med en rente på 2,65 %, øker den totale kostnaden med 70.000 kroner.    

Til deg som har spørsmål eller ønsker kontakt med oss

Vi ønsker å bidra til å redusere risikoen for spredning av koronaviruset. Derfor ønsker vi at alle som har spørsmål eller ønsker kontakt med oss om å bruke chat, telefon eller nettmøte.

Privatkunder: 915 02480 og kundeservice@s1bv.no
Bedriftskunder: 915 02479 og bedrift@s1bv.no

Har du allerede avtalt et møte med oss, kontakter vi deg for å finne en løsning. Din rådgiver er tilgjengelig på telefon og mail mandag til fredag mellom 08:00 til 16:00.

Koronasituasjonen vurderes fortløpende. Følg oss i sosiale medier og les på våre nettsider. Du finner også alltid oppdatert informasjon, anbefalinger og rettigheter om reise på våre nettsider.

Ta ansvar, vis hensyn og bli med på felles dugnad mot koronaviruset.

Husk: Ikke ring 113 om du har spørsmål om koronaviruset, dersom det ikke er fare for liv og helse. Ring fastlegen din eller 21 80 21 82.


Sammen gjennom krisen

Koronaviruset vil påvirke både folks helse og næringslivet fremover, det er det liten tvil om.

Som en av regionens største banker ønsker SpareBank 1 BV å bidra til å redusere de negative ringvirkningene for både folk, næringsliv og samfunn.