Ikon, pengesekk

Refinansieringslån

Ønsker du å se på muligheten for å samle dine kredittkort og smålån i et eget lån med sikkerhet i egen bolig? Da kan refinansieringslån være et alternativ. 

Du kan spare penger ved å refinansiere.
Har du flere smålån med høy rente, kan det lønne seg å samle dem her.
Søk lån på nett, og få raskt svar på søknaden.

Din søknad er helt uforpliktende.


Renter og vilkår

  • Fra 9,20 % nominell rente
  • Fra 10,22 % effektiv rente
  • Belåningsgrad inntil 85 %
  • Maks nedbetalingstid er 15 år
  • Etableringskostnad fra 5.000,-

Priseksempel: Låner du 300 000,- over 10 år koster lånet kr 159.757 - og du betaler totalt kr. 466.957,- Effektiv rente er 10,22 %.


Verdt å vite om refinansieringslån

Refinansieringslån er et godt alternativ for deg som har dyre forbrukslån eller større kredittkortgjeld, og har mulighet til å stille egen bolig som sikkerhet for lånet. På den måten kan du samle dyr gjeld og forskjellig krav til nedbetaling i ett nytt lån, med lavere renter enn du har i dag.

Har du forbrukslån? Betalingsforsikring gir trygghet for deg og familien

Uforutsette hendelser kan ramme oss alle, og gjøre det vanskelig å betale forbrukslånet. Med betalingsforsikring dekkes de månedlige lånekostnadene hvis du blir minst 50 % sykemeldt, arbeidsledig eller permittert i mer enn 30 dager. Lånet nedbetales ved alvorlig sykdom eller dødsfall. 


Hvem passer refinansieringslån for?

Refinansieringslån er et godt alternativ for deg som har dyre forbrukslån, større kredittkortgjeld eller andre smålån. Du må ha mulighet til å stille egen bolig som sikkerhet for lånet og være innenfor 85 % belåning.Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no