kategori-gronne-brukslan

Grønne forbrukslån

Ønsker du å velge mer miljøvennlige løsninger? Hos oss får du gunstig lån til varmepumpe, solcelleanlegg, elbillader og fjerning av oljefyr.


Renter og betingelser

7 %
  • Lån inntil 100 % av kjøpesummen, maks 250.000 kr
  • Ingen krav om sikkerhet for lånet, derfor rask etablering
  • Søker må være kunde i SpareBank 1 Sørøst-Norge
  • Lånet utbetales direkte til leverandør

Grønne forbrukslån leveres av SpareBank 1 Finans Midt-Norge
Priseksempel: Nom. rente 7,00 %, eff. rente 8,53 %, egenkapital 0 %, 150.000 kr o/5 år, etableringsgebyr 2.590 kr, totalt 184.796 kr

high-five dame mann

Disse miljøtiltakene kan du få lån til

For å redusere klimagassutslippene er det forbudt å fyre med fossil olje. Å fjerne oljefyren fra tomten din kan være kostbart. Nå kan du også få gunstig lån av oss, slik at du enklere kan bidra i kampen for klimaet. 

Skaffer du deg en varmepumpe, benytter du deg av en smart og fornybar energikilde. Varmepumpen gir deg ikke bare lavere strømregning – du får også et sunnere hjem med bedre inneklima og jevnere temperatur. Hos oss kan du få lån til luft- eller væskebasert varmepumpe. 

Har du lyst til å ta i bruk ny, grønn teknologi til å produsere din egen elektrisitet? Nå kan du få lån til å installere ditt eget solcelleanlegg. 

Overgangen fra fossil brenselsmotor til elektrisk motor er viktig i kampen for å redusere klimagassutslippene. Derfor gir vi gunstig lån til elbillader, slik at du lettere skal kunne bidra med et miljøvennlig tiltak. 

Laderen må monteres av en fagperson. Det er viktig at hjemmeladestasjonen har en egen kurs fra tavle og jordfeilvern (type B), som er en mye bedre løsning enn jordet husholdningskontakt. Dette hjelper elektrikeren deg med. Løsningen er dyrere, men den er både tryggere og bedre. Se på det som en investering i boligen din som er med å øke verdien.

Støtte til energitiltak 

Visste du at Enova gir støtte til en rekke energitiltak i boligen din? 

Se oversikt på enova.no