PETRO Finans 2019

Konferansen fant sted på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, 22. mai 2019


Hvordan skal vi lykkes med å skape god og langsiktig vekst på norsk sokkel?

Etter noen krevende år ser vi igjen vekst på norsk sokkel. Langt fra den feberhete stemningen fra noen år tilbake, men det går definitivt i riktig retning.

Utsiktene for de nærmeste årene er gode med store og små utbyggingsprosjekter i full gang. Ser vi 3-5 år fremover er det likevel fare for at pilene igjen tipper nedover. Det vil fortsatt være god aktivitet på tie-ins og andre mindre prosjekter, men store utbygginger som Sverdrup og Castberg avsluttes.Vi trenger å finne nye ressurser i 2019 og fremover! Ikke bare de små og feltnære som gir økt levetid og lønnsomhet for gamle helter, men nye store funn. I tillegg er det fortsatt et stort potensial i å øke utvinningsgrad og foreta levetidsforlengelser på eksisterende felt. Norsk sokkel er i dag på verdenstoppen i utvinningsgrad – men sentrale aktører mener det fortsatt er rom for forbedringer.


Irene Basili

CEO
Shearwater


Torbjørn Kjus

Sjeføkonom
Aker BP


Jez Averty

Direktør for Drift Sør på norsk sokkel
Equinor


Mads Andersen

CEO
Aibel


Harald Magnus Andreassen

Sjeføkonom
SpareBank 1 Markets


Kyrre M. Knudsen

Sjeføkonom
SpareBank 1 SR-BankIkke gå glipp av arrangementer, rapporter og nyheter!

Video placeholder image

Konjunkturbarometer for Oslo, Sør- og Vestlandet:

Oppturen fortsetter - økt aktivitet og flere ansatteHva er PETRO Finans?

PETRO Finans er SpareBank 1 SR-Banks årlige olje- og energikonferanse. I 2019arrangeres den for 17. gang i oljehovedstaden Stavanger.

Konferansen har utviklet seg til å bli et viktig møtested for olje- og energiindustrien. Her samles omkring 300 operatører, leverandører og investorer til oppdatering, inspirasjon og nettverksbygging.