Bruker du riktig regnskapssystem?

I tiden som kommer er det viktig å ha et regnskapssystem som er oversiktlig, enkelt og effektivt. Det vil bidra til at du kan bruke mer tid på det som skaper verdi, og mindre tid på administrative oppgaver.

 

De beste regnskapsløsningene på markedet, er de som sparer deg for tid og penger, både ved hjelp av smarte funksjoner og brukervennlig design. Det er mye som har skjedd med regnskapssystemene de siste årene, og hvis du bruker et utdatert system, er det godt mulig at regnskapsarbeidet stjeler både tid og glede i hverdagen.

Ta testen nedenfor og se om regnskapssystemet ditt har de funksjonene og mulighetene som du bør forvente av en regnskapsløsning i 2020!


1. Er regnskapsprogrammet ditt så enkelt at du har full kontroll?

Bra! Det er slettes ikke alle regnskapsprogrammer som er enkle å forstå. Eller kanskje det bare er du som har et naturtalent for regnskapsføring?

Du er ikke alene. De fleste av oss er ikke utdannet regnskapsførere, og vil heller bruke tiden vår på andre ting enn å knote rundt i et avansert regnskapsprogram.

Hvis du sliter med å forstå regnskapssystemet ditt, er sannsynligheten stor for at du kan finne en enklere og mer oversiktlig løsning. Våre kunder sier at de har full kontroll med regnskapsprogrammet vårt, SR-Bank Regnskap!


2. Høres det deilig ut å ha bank, regnskapssystem og regnskapsfører på ett sted?

Mange synes det virker betryggende og oversiktlig å samle alle de finansielle tjenestene på ett sted, derfor har vi utviklet Bank+Regnskap!

Når én aktør tilbyr alle tjenestene, henger ting bedre sammen: Nettbanken og regnskapsprogrammet snakker sammen, bankrådgiveren kjenner regnskapsprogrammet og regnskapsføreren kan enkelt hoppe inn for å hjelpe til.

Ikke? Vi har kanskje ikke vært flinke nok til å snakke om alle fordelene med å ha alt på ett sted? Beklager det!

Les mer om Bank+Regnskap, og se hvordan det kan gjøre hverdagen lettere for deg.


3. Har du oversikt over likviditeten til bedriften i tiden som kommer? 

Bra! Dette er kjempeviktig i tiden fremover, spesielt om driften din var/er påvirket av korona-situasjonen. Det normale i en bedrift er at pengene går ut før man får penger inn igjen. Når aktiviteten økes går det mer penger ut – både til varer og lønn, og etter en krevende periode er det ikke sikkert at bedriften har disse ekstra midlene på konto.

Sørg for å få full kontroll på hva du har på bankkonto i dag, og hva som kommer av innbetalinger og utbetalinger fremover i tid. En god likviditetsoversikt og likviditetsprognose er sentralt, og dette blir automatisk utarbeidet i SR-Bank Regnskap. Dette kan også regnskapsføreren hjelpe deg med.


4. Får du ofte overraskende høye fakturaer fra regnskapsføreren? 

Det kan godt hende at regnskapsføreren gjør mye for deg, og da er det jo ikke så overraskende at regningen blir høy – det kan være en god investering. Men om du stadig synes at summen er høy og at du betaler for mye, bør du ta en titt på avtalen du har med regnskapsføreren.

Kanskje du blir trukket et fast beløp uavhengig av hvor mye du bruker tjenestene? Med Bank+Regnskap kan du koble på regnskapsføreren når du vil – og du betaler kun for det du trenger hjelp til. 

Bra! Kanskje du gjør mye selv? Om du trenger en pause fra regnskapsarbeidet kan du med Bank+Regnskap koble på regnskapsfører når du trenger det – og ta over igjen når du er klar.


5. Er du eller dine ansatte mye ute og reiser i forbindelse med jobb?

For de som reiser mye i forbindelse med jobb, vil en reiseapp som samler alle kvitteringer på ett sted, og som overfører disse direkte til regnskapssystemet, spare bedriften for mye tid.

Med Bank+Regnskap for du også appen SR-Bank Reise, som gjør nettopp dette.

Da trenger du ikke nødvendigvis SR-Bank Reise nå, men da vet du i hvert fall at vi har en slik løsning om du skulle få behov på sikt.


6. Kjører du mye i forbindelse med jobb?

En automatisk kjørebok regner ut kjørerute, antall kilometer og bompasseringer automatisk, fra du setter deg i bilen og til du er fremme, og sender dette direkte til regnskapssystemet.

Nok en tjeneste som du finner i SR-Bank Reise-appen!

Nei, da forstår vi at SR-Bank Reise ikke er så relevant.


7. Synes du at du betaler for mye for regnskapsprogrammet?

Det er jo ikke bra! Kanskje vårt tilbud er bedre?

Med Bank+Regnskap får du regnskapsprogrammet SR-Bank Regnskap, banktjenester, support og tilgang på regnskapsfører, som du kun betaler ekstra for når du benytter deg av regnskapsføreren, for 199 kroner i måneden. Det er en av bransjens beste priser!

Flott, men får du da også banktjenester og tilgang på regnskapsfører som du kun betaler for når du trenger hjelp?

 

Fristet det?

Som du ser, kan Bank+Regnskap løse flere utfordringer for deg som bedriftsleder, og vi både håper og tror at Bank+Regnskap vil være et viktig tilbud for deg i tiden som kommer. 

Fyll ut kontaktskjemaet i neste steg, så vil en av våre rådgivere raskt ta kontakt!