Vipps, så ble det enklere å ta betalt

Du har sikkert tenkt tanken allerede. De aller fleste har mobilen med seg hvor enn de går. Tenk om bedriften din også kunne vært ute på vift med sine varer og tjenester?

- Vipps bedrift gir deg flere muligheter til nettopp dette. Enten du jobber for en restaurant, frisørsalong eller interiørbutikk, vil du nå kunne tilby tjenestene dine via en app, sier finansrådgiver Pourya Shafizadeh.

Vipps bedrift gir deg faktisk tre muligheter til å ta betalt der kundene er.

- Vipps Bedrift lar kunder overføre et totalbeløp til bedriftskontoen, like enkelt som med vennebetaling, forklarer Shafizadeh. Vipps Go tar det hele litt videre, og gjør det mulig å opprette en meny som viser utvalget av varer og tjenester. Skulle du videre ønske å sende kundene et kjapt oppgjør der du er, er Vipps Faktura en super løsning. Fellesnevneren er at du slipper å tenke på tilgjengelig betalingsterminal.

Du har garantert hørt det før. Kunder som ikke har kontanter, eller som har glemt lommeboken i bilen. Dette er kunder som ønsker å kjøpe produktet ditt – der du er. Legger du til rette for Vippsbetaling, har du straks et ekstra utsalgssted.

- Vi vet at 2,6 millioner nordmenn allerede er Vipps-kunder. Det gir fantastiske muligheter for å øke salg og inntjening. Kundene må bare gripe mulighetene, sier Shafizadeh.