• BID betyr BankID. Det finnes ulike "BID-feil" som må løses på ulike måter. Vår chatrobot Banki er veldig flink på BID feil. Spør Banki nede i høyre hjørne.

  Hva betyr BID-c167?
  Mobiloperatøren du bruker kan ha sperret BankID på mobil. Det kan skje hvis du for eksempel har endret abonnementet eller byttet SIM-kort. Du løser det ved å logge deg inn i nettbanken med vanlig BankID og bestille BankID på mobil på nytt. 

  Hva betyr feilkode BID-c161?
  Dersom du ikke har gjort noen endringer på din tlf. i det siste, kan det være problemer med BankID på mobil og du må derfor prøve igjen senere. Vi beklager dette.


  Hva betyr feilkode BID-1439?
  Det betyr at din BankID er sperret. Ring oss så hjelper vi deg.


  Hva betyr BID-2031, 2032, 2033, 2034, 20a1, 20a2, 20b0, 20b1?
  Det kan være ulike grunner til disse feilene.

  1. Du har en gammel versjon av nettleseren din. Nye versjoner er både sikrere og mer stabile. Slik oppdaterer du nettleseren: Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari.

  2. Du har dårlig internettforbindelse eller treg pc/mac. Sjekk først at du har nett. Hvis ikke slå av eller trekk ut stømmen på modemet/routeren og start på nytt. Virker nettet som det skal, prøv å starte pc/mac på nytt. Opplever du fortsatt at internett er ustabilt - ta kontakt med din nettleverandør.

  3. Sitter du på et jobbnettverk og bruker Internet Explorer 10 eller 11 må https://csfe.bankid.no legges til i trusted sites. Dette gjøres som regel av IT-ansvarlig. Veiledning finner du på bankid.no.

  4. Du kan bruke en annen nettleser. Her kan du laste ned for eksempel Google Chrome eller Mozilla Firefox.