Abora Prosjekt AS

Svein-Erik har 30 tømrere i sving. Timene registreres elektronisk, fordeles på prosjekter og går rett inn i lønnsprogrammet. 

Enten det er en barnehage som skal bygges, et tak som skal skiftes, en terrasseblokk som skal rehabiliteres, et hus som skal gjenoppbygges etter brann, innblåsing av Glava-isolasjon eller et fredet bygg som skal restaureres: Svein-Erik Akselberg i Abora dirigerer byggmestre og tømrere og får jobben gjort.

Abora Prosjekt AS har drevet lønnsomt siden dag én og har vært Gaselle-bedrift fire år på rad – fra 2006 til og med 2009. De har bygget seg opp tillit hos en rekke utbyggere og eiendomsbesittere og har rammeavtaler med solide aktører. Som opplæringsbedrift er Abora et av firmaene i Bergen som har fått fram flest tømrersvenner de seneste årene. Byggmesterfirmaet på Arnatveit har vært kunder hos SpareBank 1 Regnskapshuset SR i 17 år.

– Regnskapshuset har blant annet hjulpet oss med å gå over fra manuelle banktransaksjoner til remittering og ocr-behandling, og vi har innført elektroniske fakturaer, forteller daglig leder Svein-Erik Akselberg. 

Abora har blant annet tatt i bruk Regnskapsnett, som er et av Regnskapshuset sine løsninger for automatisering. Systemet håndterer på en enkel måte all elektronisk timeregistrering med automatisk registrering i lønnssystemet. En slik automatisering medfører enkel og bedre flyt av dokumenter mellom selskapet og regnskapsfører. 

– Regnskapshuset er alltid der når vi trenger hjelp, og dialogen er veldig bra. De gir raske og gode tilbakemeldinger, leverer til avtalt tid og er oppdaterte på elektroniske løsninger. I tillegg har de kompetanse overfor NAV og kompetansen til å utvikle gode systemer og rutiner. De bidrar rett og slett til at vi får en enklere hverdag, konstaterer Svein-Erik.

Abora Prosjekt AS

  • Arnatveit utenfor Bergen
  • Byggmestertjenester
  • Etablert i 2000
  • 36 ansatte
  • Årlig omsetning: ca. 50 mill.
  • www.abora.no

476 61 000