Vil du bli pilot hos oss?

Har du lyst til å bli en av de utvalgte som får bli med oss på en spennende reise inn i en ny virkelighet?

Denne gjengen vil møte deg på FOMO!

Skikkelig kult arbeidssted - FOMO på Forus - sjekk det ut!
Bedriftsidrett med trening og turneringer i Padel, e-sport og andre spennende aktiviteter!
Gode ansattrabatter og kjekke medarbeiderarrangement!

Fleip eller fakta..?

FLEIP.

Dette er fordi våre og morgendagens regnskapsførere nemlig er noe helt annet!

Hos oss er det ikke sånn at regnskapsførerne bare sitter hele dagen og puncher tall, for tallarbeidet digitaliseres stadig. Morgendagens regnskapsfører tar fatt i den nye og store oppgaven – nemlig det å se sammenhengene i tallene og forstå kundenes behov for å kunne gi dem riktige råd. 

5 gode grunner til å være en ForretningsPartner

Vi sliter med å bare finne 5 gode grunner, men la oss prøve:
  • Vi elsker folk med nye idéer som tør å utfordre oss!
  • Du får 1500 kollegaer som heier på deg i hele konsernet
  • Muligheten til å få ny kunnskap
  • Vi bidrar til lokalsamfunnet gjennom stipender, sponsorater og gavefond
  • Et selskap i vekst, der mange muligheter åpner seg for den som vil og tør!

Ikke overbevist enda? La oss forklare!
Våre folk er vår viktigste ressurs, hos oss får du utvikling og muligheten til å påvirke om du griper sjansen! ForretningsPartner er nytenkende og vi er i forkant av endringene rundt oss. Vi jobber for at kundene skal nå sine mål med oss som en engasjert Partner, og vi er der for de i motgang og i medgang. 

Studentenes opplevelse av å jobbe hos ForretningsPartner

Våren 2023 har vi hatt studenter hos oss som har fått jobbet med ulike avdelinger.

Cecilie
Student hos ForretningsPartner Direkte

Det å være student og få jobbe hos ForretningsPartner gir meg en unik mulighet til å videreutvikle meg. Jeg får en helt annen forståelse for hva arbeidslivet virkelig har å by på, og jeg har skaffet meg et nettverk både profesjonelt og sosialt. I tillegg har arbeidet jeg gjør her gitt meg en større forståelse for regnskap og viktigheten av god kundebehandling - det vil jeg ta med meg videre!

Håkon
Student hos ForretningsPartner Direkte

Det å få teste ut arbeidet i et så stort kompetansehus har vært svært givende i tilknytning til studier. Jeg synes det har vært spennende å få se hvordan vi jobber med og for kundene, både med kundehåndtering og rådgivning. I tillegg har jeg fått være med å løse utfordringer, og dette har gitt meg masse konkret input til studiene som gjør at jeg kan koble teori til praksis.

Emma
Student hos IT

Det jeg liker med å jobbe hos ForretningsPartner er fleksibiliteten og de varierende arbeidsoppgavene! Jeg håper å få jobb her, og det burde alle andre også 😃

Emilie
Student hos IT

Hos ForretningsPartner har jeg fått utfordre meg selv på flere områder og på tvers av avdelinger. Miljøet her er utrolig sosialt og jeg trives veldig godt!

SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner har 400 medarbeidere fordelt på 26 kontorer i Sør-Norge. Som del av SpareBank 1 SR-Bank er vi et finanskonsern med mer enn 1500 ansatte.

Våre flinke medarbeidere er eksperter på sine områder, enten det er snakk om regnskapsrådgivning, bærekraft, Bank+Regnskap, consulting, lønn, HR, landbruk eller digital markedsføring. Vi er stolte av de tjenestene vi leverer til kundene hver dag.

Som Norges nest største norskeide bank gir konsernet økonomisk kraft til vekst, verdiskapning og lønnsomhet for kundene, samfunnet og våre eiere.