Student,
finner du veien?

Få litt bedre fotfeste og kickstart karrieren din. Om du går to skritt frem, ett tilbake eller til siden - vi finner veien sammen. 

Dame sklir på banan. Illustrasjon.

Få en kickstart på karrieren

Med relevant erfaring på CV'n, er det et første steg på veien videre. Studentstillingene hos oss er etablert av tidligere studenter for at du skal lykkes.

Kjappe fakta

  • 40 prosent stilling med lønn
  • 8 - 4 jobb, med mye fleksibilitet
    Vi tilpasser oss studieløpet
  • Hospitering hos ulike fagavdelinger
  • Fadderordning
  • Økonomi, regnskap og ledelse
Møte med tre personer. illustrasjon

Få en fot innenfor

Få litt bedre fotfeste, bytt ut fagbøker og kompendium og fyll i kompetansesekken.

Studentprogrammet er jobb, ja, men også en perfekt plass for å møte og bygge sosiale og profesjonelle nettverk med både andre studenter og folk i bransjen. 

møte tre personer rundt bord. Illustrasjon.

Sammen om det

Programmet er bygget av studenter, for studenter. De som har gått i dine sko, og som backer deg.

Og du starter ikke alene.

Kanskje møter du han fra Finansregnskap (MRR100), eller hun fra seminargruppe 6? De som faktisk gidder å bli med på padel. Og hyttetur. Og Viking kamp. Som gjør det gøy.

Bærekraftsmål brikker. Illustrasjon.

Puslebrikker

Puslespillet er ikke ferdig, og blir ikke ferdig etter graden er på plass heller. Likevel kan det hjelpe å få på plass alle de brikkene uten mønster på, du vet de som kan passe inn hvor som helst.

Relevant og praktisk erfaring med metodikk, verktøy, programvarer – ja det kan jo brukes hvor som helst, ikke sant?

pall-gul

Mange veier til mål

Rådgivning, systemer, prosesser og ledelse – det finnes mange veier til mål. Og noen ganger tar veien en krapp venstresving. Men den venstresvingen er aldri unyttig.

Alle våre valg leder oss på den veien vi skal gå. Vi har mange avdelinger – og med hospitering får du prøve litt av alt.

Student gutt og jente. Illustrasjon

Bli med på FP-kvelden

Hva tror du? Skulle du hatt noen å stille spørsmål til?

Velkommen til ForretningsPartner-kvelden 8. februar!

Bli kjent med oss, spør alle spørsmål, og treff på andre studenter som lurer på akkurat det samme som deg. Kanskje møter du på fremtidige kollegaer? Vi disker opp med mat og drikke.

Gratis påmelding, men begrenset med plasser! Vi gleder oss til å treffe deg.

Har Petter og Kristine funnet verdens beste studentprogram? Kanskje.

Petter og Kristine er to av åtte studenter som har deltatt i SpareBank 1 SR-Bank ForretningPartners første studentprogram.

Vi er del av SpareBank 1 SR-Bank konsernet – derfor det lange navnet (dramatisk innpust):
SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner

I ForretningsPartner er det 400 medarbeidere fordelt på 26 kontorer fra Bergen til Oslo. Forretningspartner er nettopp det – en partner - til forretninger, bedrifter, selskap og organisasjoner. 

Målet er å hjelpe bedrifter å lykkes. Og våre folk er vår viktigste ressurs – og viktige ressurser for våre kunder innen områder som regnskapsrådgivning, HR og lønn, landbruk, bærekraft og andre konsulenttjenester.

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }