Abra Eiendom

Kjetil vet hva det betyr å ha dyktige fagfolk. Både på byggeplassen og på økonomisiden.

Odd Hansen

Abra Eiendom AS driver med boligbygging, entreprenørvirksomhet og utvikling av næringseiendom, og har som ambisjon å være en ledende eiendomsaktør på Haugalandet.

– Vi bygger både eneboliger for de som har egen tomt, og oppfører boligprosjekter i egen regi, forteller Kjetil Alvheim og viser fram terrasseblokken Bringedalstunet med 20 leiligheter i Aksdal i Tysvær.

Kjetil er daglig leder i Odd Hansen Prosjekt, et av flere datterselskap i Abra Eiendom. Odd Hansen og Odd Hansen Prosjekt utgjør i dag hovedvirksomheten i konsernet. Abra Eiendom driver også med utleie av næringseiendom og boliger gjennom diverse øvrige selskap, samt tradisjonell entreprenørvirksomhet innenfor tømmer, flis, mur og maling gjennom selskapet Bigera AS. Markedsområdet omfatter hele Haugalandet og Sunnhordland.

Abra Eiendom har vært kunde av SpareBank 1 Regnskapshuset SR i flere år.

– Vi har en fleksibel og effektiv organisasjon som hele veien jakter nye og smarte løsninger. Dette tror vi er med på å gjøre oss konkurransedyktige i et marked med stor konkurranse. Vi er også svært opptatt av digitalisering, og her har Regnskapshuset vært en glimrende samarbeidspartner. De har gjennomført en heldigitalisering av regnskapsprosessen som har gjort hverdagen vår mye enklere, forteller økonomi- og eiendomssjef i Abra Eiendom, Jarle Torvestad.

SpareBank 1 Regnskapshuset SR bidrar med regnskapsføring, rapportering og håndtering av skattemyndighetene.

– Vi har hatt samme kontaktpersoner gjennom hele kundeforholdet, noe som gir en god forutsigbarhet. Regnskapshuset sitter på dyktige fagfolk innenfor flere områder. De følger med på det som skjer og trekker fram løsninger som de mener er riktige for oss, sier Torvestad.

Da Abra kjøpte det tradisjonsrike byggefirmaet Odd Hansen i 2013 var det naturlig å fortsette med samme regnskapsfører.

– Gjennom god jobbing med de første selskapene har det ikke vært vanskelig å velge Regnskapshuset videre med stadig nye selskaper i konsernet!

Abra Eiendom

  • Haugesund
  • Boligbygging og eiendomsutvikling
  • Etablert i 2007, men datterselskapet Odd Hansen har røtter tilbake til 1937
  • 23 ansatte på konsern-nivå
  • Årlig omsetning: ca. 250 mill.
  • www.abraeiendom.no
  • www.oddhansen.no

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }