Fordeler med å ha regnskapsfører

Har du et ønske om å bruke tiden din på andre ting enn regnskap? Da kan det være godt å sette bort hele eller deler av jobben.

Du får en sparringspartner som kjenner din bedrift.
Spar tid og få trygghet fra et stort fagmiljø.
En som ser bedriften din fra utsiden og inn.

3 gode grunner til å ha regnskapsfører fremfor å gjøre det selv

  • Oppdatert regnskap når du trenger det. Du kan være trygg på at bedriftens regnskap følger lover og regler.
  • Du frigir tid som du kan bruke på drift og utvikling av egen bedrift.
  • Få gode råd når du trenger det.

Du kan gjøre deler av regnskapet selv

Det er ikke alle oppgavene med regnskapet som du trenger å gi fra deg. Med god dialog og rutiner står du fritt til å gjøre noen av oppgavene. Da kan vi hjelpe deg med oppgavene du synes er komplisert, også kan du ta resten selv.

Du kan flytte hele regnskapet til oss

For mange kan regnskapet oppleves som vanskelig og komplisert, og ønsker derfor å gjøre minst mulig selv. Da er det lurt å sette regnskapet til noen som kan det. Vi hjelper gjerne din bedrift med regnskapet, og er en sparringspartner for deg når du trenger det.

Hvorfor er det lurt å bruke regnskapsfører?

Du må ikke bruke regnskapsfører. Men visste du at myndighetene stiller like strenge krav til regnskapet enten du har ført det selv eller satt det bort til et regnskapsbyrå? Velger du oss på regnskap får du en lokal regnskapsfører som kan hjelpe deg å finne ut hva som går bra og hvor du kan gjøre grep for å bedre økonomien.

Bytte regnskapsfører? Vi fikser det!

Mange tror det er vanskelig å bytte regnskapsfører. Det stemmer ikke. Har du regnskapsfører fra før, men vurderer å bytte til oss? Ta kontakt med oss i dag, så får du et uforpliktende tilbud. Velger du å bytte, tar vi oss av kontakten med nåværende regnskapsfører og sørger for en smidig overgang.