Talentstipend G9alt

Er du mellom 16 og 25 år, og ordentlig god til noe?

Søke om G9alt stipend, da vel! 

 

SpareBank 1 SR-Bank etablerte i 1999 talentfondet G9alt og siden 2000 har vi delt ut over 17 millioner kroner til talentfull ungdom i Rogaland, Hordaland og Agder-fylkene.

I 2018 går vi sammen med Sparebankstiftelsen SR-Bank og etablerer stiftelsen G9alt Talentutvikling.

De neste 5 årene skal vi dele ut 5 millioner kroner til talentfull ungdom og gi dem muligheten til å dyrke fram deres helt spesielle talent. Er du mellom 16 og 25 år, og ordentlig god til noe - da bør du søke om G9alt stipend.

Alexander Kristoff er en av flere kjente personer som har fått G9alt stipend.


Krav til søknaden

Ungdommer i alderen 16 - 25 år som har bestemte talenter og interesser oppfordres til å søke. Dette gjelder både enkeltpersoner og grupper.

Personer som har kjennskap til talenter oppfordres spesielt til å sende inn forslag. Søkeren bør ha tilhørighet til Rogaland, Agder eller Hordaland og ha planer om å bosette seg i ett av fylkene, men trenger ikke bo i nevnte fylker på søknadstidspunktet. Alle kandidatene som søker skal vurderes av styret, som også kan vise fleksibilitet i grensetilfeller.

Søknaden skal inneholde personlige opplysninger, referanser samt en begrunnelse for hvorfor man mener at talentet bør få G9alt stipend. Søknaden skal fylles ut elektronisk. 


Informasjon om offentliggjøringen

Informasjon om vinnere vil bli gitt elektronisk via e-post. Det er derfor viktig at din e-postadresse er korrekt. Styret gir ingen kommentar til søknadene.


Snarveier