SR-juss

Hvor mye skal mine, dine og våre få? Hvem skal arve bildet over peisen? Og hvor skal pus bo hvis samboerskapet ryker? Snakk om det dere ikke snakker om og bruk SR-juss til å ta trygge valg for deg og dine.Hva er SR-juss?

SR-juss er en digital tjeneste utviklet og levert av vår samarbeidspartner Justify. Det stavangerbaserte selskapet jobber med justeknologi, og tjenesten er laget og kvalitetsikret av advokater. SR-juss gjør det enkelt for deg å ta ansvar for egen hverdagsjuss.

familie-hund-barn

Arv og familieforhold

Justify har gjort det enkelt for deg å få oversikt over din arvesituasjon, slik at du kan gjøre gode og trygge valg for deg og dine. Justify sine løsninger er laget og kvalitetsikret av deres advokater. 

Digitale eiendeler

Familiebilder og dokumenter i skyen kan bli slettet for alltid når eieren av kontoen dør. Derfor har Justify gjort det mulig å angi ønsker rundt dine digitale eiendeler og identitet på nettet. 

Forskudd på arv

Justify gjør det trygt og enkelt å registrere forskudd på arv. God orden sikrer en rettferdig fordeling av et fremtidig arveoppgjør, samtidig som du kan hjelpe til når det trengs som mest. 


Kom i gang med SR-juss

Sirkel med tallet 1

Snakk om det!

For å ha en felles enighet og unngå konflikt og misforståelser senere, er det lurt å diskutere alt på forhånd.

Sirkel med tallet 2

Se filmen og sett i gang

Denne filmen viser hvordan løsningen fungerer, slik at du enkelt kan gå i gang på egenhånd.

Sirkel med tallet 3

Signer tilsendte papirer

Når jobben er gjort, sendes papirene hjem i posten. Disse signeres sammen med vitne og sendes i retur.

Sirkel med tallet 4

Lev lykkelig videre

Dine papirer oppbevares trygt hos Justify. Du har enkel tilgang for eventuelle endringer.


Video placeholder image

Videoen viser en kjapp innføring i hvordan løsningen fungerer.
Har du problemer med avspillingen, kan du også se videoen her.


Samboerkontrakt

I tillegg til arv og testament, jobber Justify også med en smart og enkel løsning for samboerkontrakt til SR-juss.

Legg igjen e-post adressen din nedenfor, så gir vi deg beskjed så snart løsningen er klar!

Ved klikk på "Send" samtykker du til at vi kan sende deg en e-post når løsningen for samboerkontrakt er klar til bruk. Du kan når som helst kontakte oss for å trekke tilbake dette samtykket.

high-five dame mann

Dette er en ny tjeneste som foreløpig kun er tilgjengelig for noen kunder i Sparebank 1 SR-Bank. Nå trenger vi å vite om juridiske tjenester er noe banken skal tilby, sammen med vår samarbeidspartner Justify AS. Det er helt uforpliktende og koster deg ikke noe, men du vil motta en spørreundersøkelse fra oss i etterkant. Vi setter stor pris på din tilbakemelding.


Tjenesten er utviklet av Justify AS, og tilbys til SpareBank 1 SR-Bank sine kunder. Justify AS og søsterselskapet Justify Advokatfirma AS er ansvarlig for tjenesten. For support og andre henvendelser vedrørende denne tjenesten, vennligst chat med Justify AS på www.justify.no.  Besøksadresse: Bryggerikaien 24, 4014 Stavanger