Kundeservice

Vi hjelper deg gjerne med det du lurer på – kanskje du finner svaret allerede her?


Nytt år betyr nytt årsoppgjør

Vi står klare til å hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha. Under finner du forklaring på hvordan du finner ulik informasjon til årsoppgjøret ditt. Kontoutskrifter, bilag og årsoppgave: Logg inn i nettbanken, velg oversikt fra toppmenyen i nettbank bedrift, deretter velger du transaksjoner. Her finner du valgene Bilag, Arkiv og Årsoppgave.

  • Kontoutskrifter: Gå til arkiv. På type velger du kontoutskrifter. Legg inn fra og til dato (du kan kun søke et halvt år av gangen). Velg kontonummer og klikk søk.
  • Årsoppgave 2018: Velg årstall og klikk søk. Merk at du må ha tilgang til alle bedriftens kontoer får å få tilgang til årsoppgave. Den som er administrator i nettbanken kan gi tilganger som mangler på eventuelle kontoer. Årsoppgave for VPS vil være klar 31. januar for bedrifter og organisasjoner og 28. februar for privatpersoner.
  • Bilag: Under Arkiv kan du søke i alle bilag, type bilag velger du i nedtrekksmenyen.

Revisjonsoppgave
Denne vil være tilgjengelig i nettbank bedrift i januar/februar. Du finner den på samme menyvalget som årsoppgave. Merk at du må ha tilgang til alle bedriftens kontoer for å få tilgang til årsoppgave. Har du aldri mottatt revisjonsoppgave før? Da kommer den ikke automatisk tilsendt til nettbanken din, men du kan bestille her.

Pensjon og forsikring
I bedriftens pensjon- og forsikringstjeneste har daglig leder full oversikt og administrasjon over bedriftens avtaler. Her finner du også alle avtaledokumenter, fakturaer, lønnsinnberetning med mer.

Hvis ønskelig kan daglig leder enkelt delegere tilgang og rettigheter til andre brukere under valget «admin bedrift». Du kan for eksempel legge til regnskapsfører for å gjøre det enklere å hente ut nødvendig dokumentasjon for bedriften. Det eneste du trenger er vedkommende sitt fulle navn og fødselsnummer (11 siffer).

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss via chat i nettbanken, da får du raskest svar.