Næring til næringslivet

Her får du oversikten over alle våre arrangementer og nyheter.


Lokalt samarbeid førte til prototype på automatisert vaskeanlegg.

IT-selskapet Aplia holder til på Kolosterøya i Skien. Firmaet er spesialisert på programmering og webutvikling, og nå har de laget en prototype som demonstrerer selvbetjent vaskeanlegg med mCASH.  

- Vi bestemte oss bare for å lage en prototyp, og poenget er å kunne vise hva dette kan brukes til, som for eksempel all automatisert betjening som bommer, bysykler og brusautomater, sier daglig leder i Aplia AS, Hanne Gullerud. 

Etter lanseringen av "Aplia-garasjen" under årets gründeruke har de kommet i kontakt med store bedrifter som synes prototypen er veldig interessant. 


Gjør handelen enklere og raskere

Med mCASH kan du som har ansvar for et idrettslag, en forening, skole eller bedrift legge til rette for enklere betaling gjennom mobil på nett og ved fysisk salg eller innsamling.  

                                                                                                                                      


Bli med på årets julelunsj?

SpareBank 1 Telemark inviterer bedriftskunder og kunder i Private Banking til julelunsj. I år samles vi på Jimmy's Restaurant Tollboden. Årets julelunsj er fullbooket, men ta gjerne kontakt med din kunderådgiver hvis du vil ha beskjed om eventuelle avmeldinger.