Næring til næringslivet

Her får du oversikten over alle våre arrangementer og nyheter.


Selvbetjent gårdsutsalg med både mCASH og Vipps !

Gårdsutslaget på Hjelset Gård i Helgen er ikke bare selvbetjent, men også døgnåpent.

"Det kommer kunder hit fra hele Telemark", sier Anders Hjelset. Sammen med datteren Anja tilbyr han både mCASH og Vipps som betalingsmåte på utslaget. "Folk har mindre og mindre med kontanter" fortsetter Anders, og røper at de fleste betalingene skjer med Vipps. 

Lokalmat blir mer og mer populært, og når mCASH og Vipps nå slås sammen, blir nok mobilbetaling et naturlig valg for de fleste gårdsutsalg.


Lokalt samarbeid førte til prototype på automatisert vaskeanlegg.

IT-selskapet Aplia holder til på Kolosterøya i Skien. Firmaet er spesialisert på programmering og webutvikling, og nå har de laget en prototype som demonstrerer selvbetjent vaskeanlegg med mCASH.  

- Vi bestemte oss bare for å lage en prototyp, og poenget er å kunne vise hva dette kan brukes til, som for eksempel all automatisert betjening som bommer, bysykler og brusautomater, sier daglig leder i Aplia AS, Hanne Gullerud. 

Etter lanseringen av "Aplia-garasjen" under årets gründeruke har de kommet i kontakt med store bedrifter som synes prototypen er veldig interessant. 


Gjør handelen enklere og raskere

Med mCASH kan du som har ansvar for et idrettslag, en forening, skole eller bedrift legge til rette for enklere betaling gjennom mobil på nett og ved fysisk salg eller innsamling.