Jobbe hos oss

Innenfor Telemarks største sparebank finnes det flere jobbmuligheter.


Mange ulike jobbmuligheter

Noen stillinger i banken er kundeorienterte, andre krever spesialistkompetanse på ulike områder som analyse, marked/web, finans/økonomi/regnskap, organisasjon/HR, IT-drift og -utvikling, prosesser, prosjekter, risiko og compliance. I tillegg finnes en rekke lederstillinger på ulike nivå.

De aller fleste av våre ansatte arbeider med mennesker, det vil si person- og bedriftsskunder, og i eksterne- og interne prosjekter. 

Personmarkedet

Ønsker du en jobb hvor du kan gjøre en forskjell for mennesker? Dine råd kan gjøre drømmer til virkelighet. Ta kontakt med oss på, så får du vite mer om hva det vil si å arbeide som finansrådgiver, og hvorfor vi legger til rette for at du skal kunne mestre jobben best mulig.

Bedriftsmarkedet

Vil du jobbe tett på næringslivet og bidra til vekst og utvikling? Som bedriftsrådgiver utføres rådgivning innen finansiering, sparing/plassering, forsikring og betalingsformidling til bedrifter. Ta kontakt med oss så får du vite mer om hva det vil si å arbeide som bedriftsrådgiver, og hvorfor vi legger til rette for at du skal kunne mestre jobben best mulig.