Ledig stilling

Banksjef Marked og forretningsutvikling.

SpareBank 1 Telemark ligger langt fremme i sin ambisjon om å bli ledende på datadreven kundedialog. Som Banksjef Marked og forretningsutvikling vil du få hovedansvaret for å omsette analyse av kundeadferd til relevant innsikt som sikrer banken økt vekst og lønnsomhet. Du skal sikre at bankens rådgivere har funksjonelle verktøy slik at de når sine forretningsmessige mål. Du blir også ansvarlig for bankens samfunnsengasjement.  

Vi søker en person som har
  •  Relevant høyere utdannelse
  •  Dokumenterte resultater som leder på strategisk nivå i organisasjoner som har jobbet med CRM-analyser og performance marketing
  • Erfaring med datadreven kundedialog

Vi forventer at du har stor interesse for og kompetanse om digitale verktøy. Du er en sterk relasjonsbygger som raskt får respekt internt og eksternt. Du er nysgjerrig og kreativ, samt at du blir en pådriver i bankens digitale utvikling. Du er en kremmer som både er beslutningssterk og har betydelig gjennomføringsevne.  

Kortfattet søknad med CV sendes via www.awn.no innen 20. mai 2018. AWN innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale, også overfor vår oppdragsgiver.


Har du spørsmål til stillingen, kan du kontakte vår rådgiver i Agilium Worldwide, Jon Steen, på telefon 93292400 eller adm. banksjef Per Halvorsen på telefon 93407441.