Vi søker rådgiver til personmarkedet i Bamble.

Søknadsfrist 8. januar. 

Vi tilbyr

En stilling med spennende utfordringer og store muligheter til kompetanseutvikling
Et godt arbeidsmiljø med dedikerte kolleger i en sterk lokal og regional bank med ambisjoner og vilje til å satse
God tilgang til kompetanse gjennom SpareBank 1-alliansen
Konkurransedyktige betingelser

Ønsker du å arbeide hos oss?

Ved vårt kontor i Bamble søker vi etter en dyktig og engasjert rådgiver med evne til å skape gode relasjoner til våre kunder. Som rådgiver skal du arbeide aktivt for å vedlikeholde kundeporteføljer og skaffe banken nye og lønnsomme kunder i Bamble. Banken ønsker å vokse i markedsområdet og potensialet for vekst er stort. Du skal aktivt drive salg og rådgivning av bankens ulike produkter og tjenester innen finansiering, plassering, forsikring og betalingsformidling. 

Dette ser vi etter

Som ny kollega bør du ha bred erfaring som finansiell rådgiver og god kunnskap om kundeadferd. Høyere økonomisk administrativ utdannelse er ønskelig, men god realkompetanse kan kompensere for dette. Du har gode salgsevner, er proaktiv og må kunne vise til gode resultater fra oppsøkende salg. Du må evne å tenke helhet, være en relasjonsbygger og like å skape resultater; både for egen del og gjennom andre. Vi legger vekt på evne til samarbeid og kunnskapsdeling for å nå dine og avdelingens mål.


Merk søknaden med aktuell stilling. Attester og vitnemål vil vi eventuelt be om senere. Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte områdebanksjef Personmarked Porsgrunn og Bamble Frank Glenna, tlf. 95 12 18 55 eller banksjef Personmarked Anne Vikan, på tlf. 99 15 82 57.