Ledige stillinger

Rådgiver Bedriftsmarked Midt-Telemark og Rådgiver Personmarked Notodden. 

Søknad med CV sendes til mads.aas@sb1telemark.no innen torsdag 20. september 2018. Merk søknaden med aktuell stilling. Attester og vitnemål vil vi eventuelt be om senere.

 


Vi tilbyr:

  • En stilling med spennende utfordringer og store muligheter til kompetanseutvikling
  • En sterk lokal og regional bank med ambisjoner og vilje til å satse
  • Et godt arbeidsmiljø med dedikerte kolleger som samhandler på tvers
  • God tilgang til kompetanse gjennom SpareBank 1-alliansen
  • Mulighet for å arbeide både selvstendig og i team
  • Konkurransedyktige betingelser

Rådgiver Bedriftsmarked Midt-Telemark

I tråd med våre vekstambisjoner for bedriftsmarkedet søker vi en
rådgiver for å ytterligere styrke vår posisjon i markedsområdet Midt- og Øst Telemark. Det forventes sterk næringsvekst i årene fremover, og som rådgiver Bedriftsmarked skal du bidra til å skape vekst i regionen gjennom salg og rådgivning innen hele bankens produktspekter til næringslivet. For å lykkes kreves det at du er proaktiv i markedet overfor nye og eksisterende kunder.

Som ny kollega bør du ha erfaring fra, og interesse for regionens næringsliv der et godt nettverk er sterkt ønskelig. Erfaring fra bank er en fordel, men ingen forutsetning. I tillegg til relevant høyere økonomisk utdannelse har du god kunnskap om kundeadferd og evne til å utvikle tillitsbaserte relasjoner.

Du er beslutningsdyktig og har god formidlingsevne, både i dialog med kunder og internt. Vi legger vekt på evne til samarbeid og kunnskapsdeling for å nå dine og avdelingens mål.

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte:
Områdebanksjef Bedriftsmarked Midt- og Øst Telemark, 
Halvor Aarnes på mobil 970 35 067  eller

Banksjef Bedriftsmarked Arent K. Anfinsen,
på mobil 481 02 547.

Rådgiver Personmarked Notodden

Ved vårt kontor på Notodden søker vi etter en dyktig og engasjert rådgiver med evne til å skape gode relasjoner til våre kunder. Banken ønsker å vokse i markedsområdet og potensialet for vekst er stort.

Som rådgiver skal du arbeide aktivt for å vedlikeholde kundeporteføljer og skaffe banken nye og lønnsomme kunder på Notodden. Du skal aktivt drive salg og rådgivning av bankens ulike produkter og tjenester innen finansiering, plassering, forsikring og betalingsformidling.

Som ny kollega bør du ha bred erfaring som finansiell rådgiver og god kunnskap om kundeadferd. Høyere økonomisk administrativ utdannelse er ønskelig, men god realkompetanse kan kompensere for dette. Du har gode salgsevner, er proaktiv og må kunne vise til gode resultater fra oppsøkende salg. Du må evne å tenke helhet, være en relasjonsbygger og like å skape resultater; både for egen del og gjennom andre.

Vi legger vekt på evne til samarbeid og kunnskapsdeling for å nå dine og avdelingens mål.

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte:
Områdebanksjef Personmarked Midt- og Øst Telemark;
Lars Gunnar Løvskeid på mobil 901 70 462 eller

Banksjef Personmarked Anne Vikan,
på mobil 991 58 257.

Sparebanken Telemark er en av de større sparebankene i landet med en forretningskapital på kr 33 mrd og ca. 160 ansatte fordelt på syv kontorer. Banken har cirka 5.000 bedriftskunder, 60.000 personkunder og 25.000 forsikringskunder.

SpareBank1 Telemark er gjennom 10 banker i SamSpar en av seks eiere av SpareBank 1-alliansen. Banken har kontorer i Bø, Ulefoss, Lunde, Notodden, Skien, Porsgrunn og Bamble.

Banken er stolt av å kunne kalle seg banken for Telemark og telemarkinger.