Skien Boligbyggelags eiendomsmegleravdeling går sammen med Eiendomsmegler 1 Telemark


Eiendomsmegler 1 Telemark og Skien Boligbyggelags eiendomsmegleravdeling går sammen, og styrker med dette sin markedsposisjonen betydelig i Skien og Grenland.

18.09.2017


Avdelingen i Skien Boligbyggelag (SBBL) består av 8 erfarne og dyktige eiendomsmeglere som vil bli innfusjonert i Eiendomsmegler 1 Telemark.

Totalt vil det da bli ca. 30 medarbeidere i Eiendomsmegler 1 Telemark, som igjen vil omsette ca. 1.000 eiendommer i Telemark i løpet av et år.

 

Dette er en betydelig styrke for oss begge meddeler Barbro N. Rasmussen som er daglig leder i Eiendomsmegler 1 Telemark og Marianne Hegna adm. direktør i Skien Boligbyggelag. Vi er i dag to sterke og solide meglerforetak med to solide eiere, (SBBL og SpareBank 1 Telemark) som ønsker å styrke våre posisjoner med å bli ett eiendomsmeglerforetak.

 

Dette vil spesielt styrke vår posisjon i Skien og Grenland, samtidig som vi mener dette vil gi et bedre total tilbud til våre kunder i hele Telemark. Vi mener også en større enhet vil stå bedre rustet i den digitale utviklingen eiendomsmeglerbransjen står ovenfor meddeler Rasmussen.

 

Det «nye» selskapet vil bli eid med 51 % av SpareBank 1 Telemark og 49 % av SBBL.

 

Vi har stor tro på den nye megleren - dette vil styrke både banken og boligbyggelaget bekrefter Adm. banksjef i SpareBank 1 Telemark Per Halvorsen og Adm. direktør i SBBL Marianne Hegna.

 

Meglerne som i dag megler borettslagsleiligheter vil fortsatt bli sittende i SBBLs lokaler i Cappelens gate i Skien, avslutter Hegna. Kundene vil fortsatt der møte meglere som er spesialister på borettslagsleiligheter og som har stor kunnskap om de boligene de omsetter og om borettslagene.


Kontaktpersoner

Per Halvorsen
Administrerende banksjef
934 07 441
Barbro Rasmussen
Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder
950 21 907
Marianne Hegna
Administrerende direktør Skien Boligbyggelag
901 25 473