SpareBank 1 Telemark senker boliglånsrentene


SpareBank 1 Telemark setter ned rentene på boliglån med inntil 0,35 prosentpoeng. Samtidig gjør vi det kostnadsfritt å få innvilget avdragsutsettelse for kunder som trenger det. Ny beste veiledende rente blir for førstehjemslån på 2,54 prosent.

17.03.2020

- Koronasituasjonen kan bidra til økonomiske utfordringer for enkelte kunder. Vi står klar til å bistå kundene våre gjennom denne krevende perioden, sier adm. banksjef i Sparebanken Telemark Per Halvorsen.

- Vi har i denne situasjonen bestemt at kunder som har behov for det, og som får avdragsutsettelse på lån, ikke skal betale for det. Vi oppfordrer kunder som har behov for å søke avdragsutsettelse om å ta kontakt med banken, eksempelvis via sin nettbank eller sin kunderådgiver.

For nye lånekunder vil renteendringen tre i kraft fra 23. mars. For eksisterende lånekunder trer renteendringen i kraft fra 1. mai.  

En del innskuddsprodukter får også rentereduksjon. Renteendringene på alle innskudd gjelder fra 14. mai. Alle kunder som får renteendringer blir varslet direkte.

Nettsidene blir oppdatert med de nye prisene så snart alle detaljer er klare.


Kontaktpersoner

Per Halvorsen
Administrerende banksjef
934 07 441
John Einar Rørvik
Informasjonssjef
91609814