Forsikring

Det er viktig å forsikre både deg selv, familien din og det du eier. Vi har de mest fornøyde og lojale forsikringskundene, ifølge Norsk kundebarometer.

flamme ikon

Har du hatt uhell eller skade?

galleri ikon

Oversikt over dine forsikringer

LO logo
forsikring som medlem av et LO-forbund illustrasjoner

Medlem i et LO-forbund? 

Da får du ekstra god pris på våre forsikringer. Norges beste innboforsikring er inkludert i medlemskapet. Og er dere flere LO-medlemmer i samme husstand, slipper dere egenandel på LOfavør Innboforsikring.

Forsikringskalkulator

Ønsker du å få pris før du kjøper forsikring? Sjekk prisen på våre forsikringer med vår forsikringskalkulator.

Samler du flere forsikringer hos oss kan du få inntil 20 % rabatt

par har samlet forsikringer og blitt helkunde med rabatt-fordeler

Forsikringsfusjonen er godkjent

Fusjonen mellom SpareBank 1 Skadeforsikring og DNB Forsikring ble godkjent av Finanstilsynet før jul. Det nye selskapet heter Fremtind Forsikring, og trådte i kraft 1. januar 2019.


Forsikringene du bør ha

Har du kjøpt bolig, stiftet familie, eller rett og slett bare ønsker en stabil økonomi i fremtiden? Forsikringer tilpasset nettopp din livssituasjon gir deg en tryggere hverdag.

vern app illustrasjon mobil

Start en brann med mobilen

Nå kan du starte en brann i ditt eget hjem, samtidlig som du driver med brannforebygging. Interessant og lærerikt, for alle i familien.

Best i test på skadeforsikring og skadeoppgjør

Tusen takk til alle våre kunder! Norsk kundebarometer (2019) har nok en gang kåret SpareBank 1 til bransjevinner i kategorien skadeforsikring, med 5 av 5 stjerner i testen. Vi har de mest fornøyde og lojale forsikringskundene for tredje året på rad. Våre kunder er også de mest fornøyde kundene etter skadeoppgjør for fjerde året på rad, ifølge EPSI 2018.

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no


Se også kundeservice for spørsmål og svar.