Fortjen en trening

Vi inviterte med Urædd gutter 15/16 år til trening på Skagerrak Arena.  

Publisert 22.08.2019

Urædds gutter 15/16 år med trenere. 


Odd-spiller for en dag.

Banken sponser både elite og breddelag, med mål om at elitesponsing skal komme bredden til gode. Noen av tiltakene vi gjør er våre to faste årlige aktiviteter sammen med Odds Ballklubb, "Overraske lag" og "Fortjen en trening". Tidligere i år ble Hei og Stridsklev jenter 12 år valgt ut til "Overraske lag". Høstens aktivitet var "Fortjen en trening" og denne gangen falt valget på Urædd gutter 15/16 år. 

I motsetning til konseptet "Overraske lag" får man her vite hva som skal skje i forkant, fordi laget bør være godt forberedt til å skulle gjennomføre en trening på Skagerrak Arena. Treningen er identisk som i en Odd- spillers hverdag, med Jan Frode Nornes og Martin Reier som trenere.  

Vi hentet gutta i buss på Urædd Stadion etter skoletid. Etter en kort presentasjon av banken og av Odds støtteapparat gikk turen til garderoben for prepp med trenerne. Viktige ting å huske på i en treningshverdag, teknikk og øvelser det skulle fokuseres på under trening stod på agendaen. Gutta fulgte spent med på det som ble vist på storskjermen i garderoben, og det var en spent gjeng som entret banen, via spillertunellen. Vi spilte riktig nok ikke hymnen, men gutta konstaterte at det var en kul og spesiell opplevelse å gå ut på matta på Skagerak Arena. 

 

For en innsats!  

Treningen varte i 1,5 time og både teknikk og kondisjon ble satt på prøve. Taklingene smalt godt inne på Skagerak Arena og lydnivået vitnet om stort engasjement. Vi er imponert over lagmoralen, innsats og konkurranseinstinktet til gutta, og håper treningen ga litt ekstra motivasjon for å gjennomføre høstens fotball-sesong.

Etter endt trening ble det pizza og brus, gaver i forbindelse med bankens 175-års jubileum, pluss noen røverhistorier fra trenerne. To av gutta var også så heldige å vinne bankens jubileumsdrakt, som kun er trykket i et begrenset opplag. 

Vi takker for en flott kveld sammen med fine representanter for idretten i Telemark, både trenere, foreldre, spillere og ansatte i Odd som hjelper oss med å legge dette til rette.

Hvilket lag blir neste ut, mon tro? 

Hvilket lag blir det neste til "Fortjen en trening"? 

Bilder av arrangementer og stunt finner dere på vår Instagram-konto @sb1telemark.

På matta. 

God stemning i garderoben før trening. 

Før trening. 

I garderoben.

Gutta stilte opp når fotografen spurte. 

Oppgaver fordeles. 

Jan Frode Nornes og Martin Reier prepper gutta i garderoben. 

Først til ballen!

Jan Frode Nornes og Åmund Røed Røsholt. 

Instruksjoner mottas. 

Hvor er ballen? 

Velfortjent pizza etter endt trening.