Sponsortreff-2020

Publisert 24.01.2020

Vi inviterte til årets sponsortreff på Skagerak Arena. Over 70 deltagere fra lag og foreninger vi samarbeider med deltok.  Sponsortreffet er en årlig tradisjon og vi gleder oss like mye hvert år, sier sponsoransvarlig og konferansier for kvelden, Jan Berge.  


Bærekraft, oppturer og nedturer, læring og samarbeid. 

Viljen til å lære
Dag Eilev Fagermo åpnet kvelden med temaer og utfordringer i Odds Ballklubb som var lett overførbare til arbeidslivet. Noen av tipsene han ga publikum i salen var å ta tak i løsningen. Vi vet ofte hva problemet er. Bruk de folka som er gira på å utføre oppgavene, og har evnen og lysten til å lære. Vær offensiv.  På spørsmål fra salen måtte han svare på om han selv er positivt anlagt. Fagermo svarte at 40 % er født positive, og plasserer seg selv i denne kategorien. Vi kan si oss enig-  en herlig og positiv ladet åpning av Fagermo. Vi gleder oss til sesongstart!


Bærekraft
Bærekraft stod på agendaen, og Einar Håndlykken ga oss en innføring i hvilke tiltak Odds Ballklubb har gjort for å bli en miljøvennlig klubb. Klubben har alt fra granulatfanger, sykkelparkering og El- biler til Energi lab på taket. Det neste prosjektet er å gå fra grå til grønn stadion. Vi venter i spenning og heier fra sidelinjen. Einar er også klar på at klubben aldri hadde fått til dette alene. Nøkkelen til suksess er samarbeid!  

Per Halvorsen, Administrerende banksjef, forsterket budskapet om bærekraft og samarbeid med å oppfordre klubbene til å være bevisst og å si ifra om banken kan bidra i forbindelse med små bærekraft- prosjekter i klubbene. Bankens visjon er å være banken for telemarkinger, og verdiene er bevisst, ambisiøs, stolt og engasjert. -Vi vil jobbe sammen og gjøre hverandre gode. Vi skal være en lønnsom og solid bedrift som er tilstede og utvikler Telemark, sier Per Halvorsen. Banksjefen spår en flat økonomisk utvikling i 2020. 


Oppturer og nedturer
Det var spennende å høre Knut Bråthen fortelle litt om historien til Skien Ishockey. Om oppturer og nedturer og om viktige veivalg. Hockey består av hurtighet, teknikk, fysikk, balanse og smidighet. Klubbens målsetting er å lage gull av gråstein, og å få spillere til å utvikle seg i klubben. Klubben har i sesongen 2019/2020 både U18 og U21 Elite, kvalifisert til sluttspill, samt et A- lag som er kvalifisert for 1. divisjon. Funfact: forskjellen på U18 og U21 er cirka 10 kg muskler! 

Samarbeid
Spleis er en folkefinansiering som er enkel å bruke for lag og foreninger, og vår informasjonssjef John Einar Rørvik, hadde mange tips og triks for å lykkes.- Start innsamlingen med et konkret mål, skap engasjement med bilder og via støttespillere, gi belønninger til givere, husk å oppdatere underveis, og ikke minst-  si takk! Så.. skal vi Spleise? 

Vi oppsummerer kvelden med at vi alle drar nytte av godt samarbeid, og at vi alle kan bli bedre på bærekraft. Det handler om de små endringene, de små tingene. Vær en del av løsningen og ta ansvar, oppfordrer Mats Flatland, banksjef Marked og Forretningsutvikling. Flatland ga også klubbene tips om små endringer og tiltak. For eksempel å arrangere en byttedag, delta på strandrydding, plukke søppel, redusere bruken av plast, og være bevisst på matsvinn på f. eks cuper og/eller arrangementer. 

Takk til alle som møtte opp, vi har plass til enda flere neste år :) 

Har din klubb lyst til å bli bedre på bærekraft? 

Vi planlegger en prisutdelinger under neste års sponsortreff.  

Mer informasjon kommer :)