Endringer på innloggingssiden

Det finnes ulike måter å logge inn i nettbanken på, og vi vet at det ikke alltid er lett å finne den riktige for deg. For å gjøre det enklere å finne fram, har vi ryddet, og derfor ser innloggingsbildet litt annerledes ut. Selve innloggingen er den samme som før.


Les mer om de ulike innloggingsmåtene

Vi anbefaler å bruke engangskode-appen til innlogging. Den er superrask og enkel!

Etter at du har valgt "Engangskode-appen" taster du inn fødselsnummer. Da får du automatisk opp et varsel på mobilen som du enkelt godkjenner med finger eller fjes.

Dermed er du innlogget – uten å taste inn verken kode eller passord!

Les mer om engangskode-appen

Se hvor enkelt det er å komme i gang med engangskode-appen:

Video placeholder image

Det er lurt å bruke engangskode-appen, da har du alltid kodebrikken med deg! Etter at du har tastet inn fødselsnummer får du automatisk opp et varsel på mobilen der engangskode-appen kommer med en identifiseringsforespørsel. Denne godkjenner du enkelt med finger eller ansikt, og du slipper dermed å taste inn engangskoden manuelt. Til slutt taster du inn passord som før.

NB: For å få automatisk varsel på mobilen må du tillate at engangskode-appen sender deg varslinger. Dette kan du enten sette i innstillingene på mobilen, eventuelt kan du slette appen og laste den inn på nytt, og så godta varslinger når du installerer appen.

Vil du ha en enda enklere innlogging? Da velger du "Engangskode-appen" i innloggingsbildet - da slipper du å taste inn kode og passord!

Pleier du å bruke kodebrikke fungerer dette akkurat som før. Du taster inn fødselsnummer, deretter kode fra kodebrikken, og til slutt passord.

Les mer om BankID

Bruker du BankID på mobil er det ingen endringer fra tidligere. Tast inn mobilnummer og fødselsdato, og bekreft kodeordene du får opp på mobilen med koden din.

Se spørsmål og svar om BankID på mobil

Har du ikke norsk fødselsnummer eller BankID, logger du inn ved å velge "For deg som ikke har BankID", eller "Uten BankID" som innloggingsmetoden også kalles.

Denne løsningen ordner du deg ved å møte opp i banken din. Husk å ta med gyldig legitimasjon.