SNN Marked Sommer

Banken for Telemark og telemarkinger

Vi er stolt av å kunne kalle oss banken for Telemark og telemarkinger. Vi har et brennende engasjement for bankfaget, for din økonomiske hverdag og vårt lokalsamfunn.

Heia Telemark!


Det nærmer seg rulleskifest når Kanalrennet går av stablen i årets TelemarksVeka. Som stolt sponsor av rennet er vi på plass i Lunde hele dagen.

Møt stjernene fra landslaget!

Disse gutta kommer en tur innom traileren og skriver autografer fra ca. kl 12.00: 

Sjur Røthe

Martin Johnsrud Sundby

Simen Hegstad Krüger

Les mer om Kanalrennet på Sommerland Skifestival.


Video placeholder image

Bli med inn i smøretraileren på søndag!

Som hovedsamarbeidspartner til skilandslaget har vi tatt med oss lagets smøretrailer til Lunde. I smøretraileren kan du teste stakemaksinen vår, og se hvor langt du klarer å stake på 20 sekunder. Klarer du å slå Marit Bjørgen? Test også VR-brillene og se hvordan livet i smøretraileren er når landslaget er på tur. 

Smøretraileren er åpen for alle frem til klokken 17.00. Velkommen til oss!


Vi sponser
Lykke til med årets Kanalrenn!

Sommarland Skifestival arrangerer rennet i samarbeid med Skade Langrenn.

 

Team Telemark er et profesjonelt og privat team med større ambisjoner enn å lykkes i skisporet. Følg med på hvordan forbreder seg til Kanalrennet på Instagram eller på Facebook

tekst


Vi er banken for Telemark og telemarkinger.

Vi digger å gi våre kunder det lille ekstra. Følg oss på Facebook for konkurranser og del gjerne dine bilder med #sb1telemark.

Vil du bli med på Telemarkfestivalen i Bø?

Vi er stolt samarbeidspartner med festivalen, og som kunde i SpareBank 1 Telemark får du festivalpass til 1000 kr (ordinær pris 1200 kr). Denne prisen gjelder alle festivalarrangement bortsett fra kurs. 

Huspass Fredag 600 kr (ordinær pris 700 kr)
Husspass Lørdag 600 kr (ordinær pris 700 kr)

Gjelder alle arrangement i Gullbring kulturanlegg. 

Kjøp billetter her

Bli kunde på få minutter. Du får nettbank med en gang og kan opprette alle de kontoer som passer akkurat deg.


Andre aktiviteter under TelemarksVeka


Lykke til med årets turnering!

Den lille tennisturneringen sørøst for Hardangervidda som ved første åsyn kan virke som en liten øy i et stort hav av tennisballer. Der helter skapes, vinnere kåres og legender krøkes. Der venner samles til lystig lag, både på og utenfor de hvite linjene som avgjør om ballen er inne - eller ute. Turneringen som i følge tidsskriftet «Varden», tar på seg ansvaret for å, sitat; – blåse liv i tennisen, atter en gang. Samlingen av mennesker som kjemper en tapper kamp om tennisgunst - Skien Invitational. Les mer om turneringen på deres nettsider eller følg dem på Twitter.

tekst